Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Szilva, datolya, őszibarack szalonnakabátban recept

Szilva, datolya, őszibarack szalonnakabátban recept

A Szilva, datolya, őszibarack szalonnakabátban hozzávalói:
2 db puha szilva,
2 db őszibarack,
2 db datolya,
4 egész mandula,
8 vékony szelet enyhén füstölt szalonna,
fogpiszkáló,
olaj,
alufólia.


A Szilva, datolya, őszibarack szalonnakabátban elkészítési módja:
Magozzuk ki a gyümölcsöket. A szilvákba és a datolyákba dugjunk egy-egy szem mandulát, az őszibarackba ne tegyünk. Tekerjük a gyümölcsöket egy-egy szelet szalonnába, tűzzük meg fogpiszkálóval. Melegítsük elő a sütőt 250 fokra. A falatkákat helyezzük egy alufóliával kibélelt tepsire. Ha a szalonna össze sült, kivehetjük a fogpiszkálót. 10-15 percig süssük, amíg a szalonna ropogós lesz. Forrón tálaljuk.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A szilva, datolya, őszibarack szalonnakabátban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook