Szezámmagos párolt sertésfilé zöldségekkel recept
A Szezámmagos párolt sertésfilé zöldségekkel hozzávalói:80 dkg sertésszűzérme
3 színű kaliforniai paprika
20 dkg zöldspárga
10 dkg ceruzabab
1 szál sárgarépa
1 endívia
1 kisebb édeskömény
A páchoz:
3 evőkanál osztrigaszósz
2 evőkanál pirított szezámmag
1 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál méz
A Szezámmagos párolt sertésfilé zöldségekkel elkészítési módja:
A pác alapanyagait összekeverjük. A húst vékony csíkokra vágjuk, és összekeverjük a páccal. A zöldségeket vékonyra csíkozzuk, a húshoz keverjük. Bambuszpárolóba tesszük, és forró gőzben 10-12 perc alatt megpároljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2015. jún. 26. 13:43
A szezámmagos párolt sertésfilé zöldségekkel elkészítési módja és hozzávalói.