Kolbászos-zöldséges csicseriragu recept
A Kolbászos-zöldséges csicseriragu hozzávalói:1 evőkanál libazsír
1 kápia paprika
1 szál sárgarépa
1 fej lilahagyma
2 gerezd fokhagyma
1 szál angolzeller
1 cikk káposzta
só
bors
40 dkg főtt csicseriborsó (konzerv)
6 db aszalt paradicsom
1 chilipaprika
30 dkg kolbász
1 evőkanál fűszerpaprika
1 evőkanál keményítő
2 evőkanál aprított petrezselyem
A Kolbászos-zöldséges csicseriragu elkészítési módja:
A zöldségeket megtisztítjuk, kis darabokra vágjuk, a kolbászt felkarikázzuk. A libazsíron a kolbászkarikákat megpirítjuk, majd kivesszük a kolbászt, a visszamaradt zsiradékra tesszük a zöldségeket és a csicserikonzervet a levével együtt, hozzáadjuk a fűszereket, és felöntjük 1 liter vízzel. Kb. 20 percig főzzük. Visszatesszük a kolbászkarikákat, egyet forralunk rajta, majd a kevés vízzel elkevert keményítővel kissé besűrítjük. Végül a petrezselyemmel meghintve tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2015. jún. 24. 12:35
A kolbászos-zöldséges csicseriragu elkészítési módja és hozzávalói.