Tepsis zöldséges csirkecomb recept

6 egész csirkecomb
12 szelet bacon
só
bors
kakukkfű
6 nagyobb szem burgonya
50 dkg vegyes zöldség (friss vagy fagyasztott) - sárgarépa, zöldborsó, kukorica, brokkoli, karfiol, piros húsú paprika...
3 fej hagyma
olívaolaj
A Tepsis zöldséges csirkecomb elkészítési módja:
A csirkecombokat megtisztítjuk, kettévágjuk, finoman sózzuk, borsozzuk, és betekerjük a baconnel. Egy vékonyan kiolajozott nagyobb, mély tepsibe rakosgatjuk őket, megszórjuk kakukkfűvel, és 220 fokos sütőben 20-25 perc alatt mindkét oldalukat megpirítjuk. Közben megpucoljuk és felkockázzuk a krumplit és a többi zöldséget, a hagymákat pedig 8-8 cikkre vágjuk. Az elősütött csirkecombok mellé halmozzuk, aláöntünk egy kevés vizet, és 200 fokra mérsékelve a hőmérsékletet 1 óra alatt készre sütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2015. jún. 23. 12:04
A tepsis zöldséges csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.