Szerintetek minek vannak a gyámügyisek? (beszélgetős fórum)
Helyi gyermekjóléthez menjél be és ott is jelentsed be, meg a jegyzőnek!
Ilyen mocsok egy férfi, a szívem szakad meg. Vajon mit érzel, mikor látod, hogy bántják a kicsikédet?
ez durva :( én biztos nem várnék egy hetet, hívnám a rendőrséget, családot, ismerősöket...
bár biztos nekiesnék ha kezet emelne a gyermekemre :S
a gyámügy egyébként mit csinálhat a pároddal? kiteheti a lakásból?
szia!
olvastam a naplód,meg a másik fórumod. a gyereket (legalábbis a közöset) simán elviheted. Tesóm most válik, ott a húgomat bántalmazta a férje, és az ügyvéd mondta neki, hogy nyugodtan fogja a gyerekeket és költözzön el. Semmiképp ne maradj ott.
Elősször is szerintem az a legfontosabb, hogy rakd össze a gyerekeket és menj el egy rokonodhoz. Vidd le a gyereket az orvoshoz és mutasd meg a verés nyomait.
Én elhiszem, hogy nagyon nehéz és biztosan félsz is, de ezt nem szabad hagynod és már rég lépned kellett volna.
Melesleg osztom a véleményem az előttem szólóhoz. Én már biztos megverettem volna, semmi esetre sem hagynám, hogy a gyereket verje. Előbb-utúbb rád kerül s sor és te sem maradsz ki a szórásból.
Ne gondolkozz!!!!!!Cselekedj!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Idősávos vásárlás szempontjából a kínai vegyes bolt minek minősül?
- Minek vannak ott?
- Mi történik a békítő tárgyaláson? Kik vannak ott? Most rá akarnak beszélni, hogy még se váljak el? Vagy minek ez?
- Milyen tapasztalataitok vannak a Beauty Cosmetics termékeivel kapcsolatban? (amiket a plazakban sóznak ránk, és aminek 90%-a "ajándék")
- Találtam egy doboz Béres csonterőt felbontva, aminek januárban lejárt a szavija, szerintetek még jó?
- Hol lehet kapni ujjatlan gyerekkesztyűt? Olyanra gondolok, aminek azért vannak rövidke ujjai...