Hol lehet kapni ujjatlan gyerekkesztyűt? Olyanra gondolok, aminek azért vannak rövidke ujjai... (tudásbázis)
5. Rozália
2013. nov. 21. 08:30
Köszönöm szépen!:) Akkor még szerencse, hogy a menyeméket megkértem, hogy a kínaiban nézzenek körül:)
Köszi, köszi:)
4. SzánI.
2013. nov. 21. 07:07
Jajj!! Hát bármelyik kínaiban lehet kapni.
3. Mystrea
2013. nov. 21. 07:03
Anno én a tacskóban vettem, de úgy volt, hogy sima 5 újjas kesztyűvel együtt volt újjatlan kesztyű is, bár azt nem tudom, hogy gyerekméretben van-e, de úgy emlékszem mintha láttam volna.
2. Rozália
2013. nov. 21. 05:58
De nem biciklis kesztyű kellene. A neten láttam, de nagyon drágák voltak:( A 3 unokámnak kellene.
1. Rozália
2013. nov. 21. 05:57
Szerintetek hol lehet kapni ujjatlan gyerekkesztyűt? Olyanra gondolok, aminek azért vannak rövidke ujjai...
További ajánlott fórumok:
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Mi tesz egy nőt vonzóvá? (Nem csak külsőségekre gondolok)
- Ki mennyit iszik egy nap? (nem alkoholra gondolok)
- Szerintetek lehet venni külön SIM kártya tartót? Gondolok olyanra, amivel a modemeket adják a szolgáltatók? Mint a pendrive, ilyesmi.
- Hol van Budapesten olyan ruhabolt ahol nagy olcsón, jó babaruhákat lehet venni?Olyanra gondolok mint pl.a 7.ker.Rákóczi-n a Terranova.