Ki mennyit iszik egy nap? (nem alkoholra gondolok) (beszélgetés)
Vizet egyáltalán nem iszok, mert lenyelni is képtelen vagyok ! Zöld teázom vagy gyümi levezek.
Viszont azért valószínű hogy csak többet iszok a nyár óta ,mert az aggasztó tüneteim ( nagyon durvák voltak ) ..de megszűntek !
Hú hát azért ez sem jó:(
Most látom hogy üres a vizespalackom, meg kell tölteni! :)))
Egyébként a sós ételek tényleg meghozzák az ember szomját, nemtudom neked miért nem, szerintem ne azt gondold hogy miért nem megy, hanem azt, hogy na most iszok valamit :)
próbáltad már, hogy esetleg lédús gyümölccsel viszed be a folyadékot?
az úgy könnyebb kicsit.
az ivásra amúgy is szokni kell megértem hogy nehéz néha nekem sincsen szomjam mégis iszok :)
kortyolgatva lassan. :)
most hogy Írtátok, és a reggelimhez ittam is teát megnéztem a csomagoláson mi van írva..
egyrészt az, hogy 100% natural viszont..
gyümölcstartalom 0,5% ez kicsit elkeserített rajta...
még a zöld teám se zöld tea!
Bár nem bánom, meg lehet inni így is nekem azért ízlik :)
Most vettünk éppen a kolleganőmmel Milford almás fahéjas, még forró de az illata jó:)
Lehet hgy aromásak, de mit tudunk tenni, mindent nem lehet kikerülni:)
Most utánanéztem azoknak a teáknak, amiket este iszok, ez van a hozzávalókban:
Milford Feketeribizli-cseresznye ízű gyümölcstea - 20 filter fémrögzítő nélkül. Összetevők: hibiszkusz, aroma (ribizli), fekete ribizli, bodzabogyó, cseresznyelé granulátum.
Szerintem nem olyan vészes, még ha van is benne aroma.
én meg most nemtudok leszállni erről a csipkebogyó gondolatomról... nemcsak tea formában, hanem lekvár formában is isteni finom viszont elég drága...
nemtudom most lekvárt vegyek vagy teát? :D
a kettő egyszerre azért sok lenne
én nemtudom komolyan nemszoktam ezen gondolkozni :)
még nem láttam a valódi gyümölcsteáit, bár most van itthon 2 doboz gyümölcs és 1 doboz zöld teám, szóval ha még veszek csipkebogyót, akkor idén már nem veszek teát az biztos :D
Igen,a meggyes-joghurtosat most próbáltam a napokban. Nagyon finom.
Hogy valódi gyümölcsből készült-e azt nem tudom, de talán nagyobb az esély rá, mint az olcsóbb társainál.
megértem persze.
nem hallottam még a vörös teáról, viszont eszembe jutott hogy a csipkebogyótea kapható ilyen zöldboltokban :D áh nemjut eszembe drogéria ezaz!
és idén szerintem veszek hihetetlen egészséges és finom:)
vörös teáról még nem hallottam. milyen az íze? hol lehet kapni? lehet hogy kipróbálom veszteni nem vesztek vele.
Én min.két liter vizet(menteset)!
Meg attól függ mennyi kávét iszom!
Mert ha többet akkor vizet is többet fogyasztok!
További ajánlott fórumok:
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Mi tesz egy nőt vonzóvá? (Nem csak külsőségekre gondolok)
- Az ő foglalkozása az, amire én gondolok?
- Két pasira is gondolok. Mindkettőhöz vonzódok. Legjobb barátok.
- Olyan csajszit keresek, aki szeretne egy csomó dolgot csinálni amit eddig nem tett meg. Csak legális dolgokra gondolok Pl: hastánc, fallabda