Két pasira is gondolok. Mindkettőhöz vonzódok. Legjobb barátok. (beszélgetés)
Mint az oviban. Nem írtam. Írtál. Nem írtam. :)
Tényleg nem írtam, de nem lényeg.
Puszi! :)
Igen, befejeztem, már nem akarom felnyitni a szemed. 🙃 Majd az élet felnyitja, talán... Vagy így maradsz. De írtál.
Azt írtad befejezted :)
"Nincs tartásuk és qrvák, ha nem úgy élnek, ahogyan szerinted élniük kéne"
Soha sehol nem írtam ilyet. Biztos vagyok benne.
Olvasd vissza a hozzászólásaidat.
Semmi ilyet nem állítottam sehol. Úgy tűnik tényleg reménytelen...
Nincs tartásuk és qrvák, ha nem úgy élnek, ahogyan szerinted élniük kéne. 🙄 De semmi bajod velük. Értem. Én befejeztem. Reménytelen...
Nem igaz, hogy nem találkoztam. 🤔 Pontosítok: itt-ott találkoztam sokkal rosszabbakkal is, de nem vegyülök velük, és nem jutnak el hozzám a mérgező dolgaik.
Nincs bajom a nőkkel. Sajnálom, ha így érzed.
Barátim egy része nő. A legközelebbi is. Sőt! Anyukám is nő és heteroszexuális vagyok. :)
Ha ott is így nyilatkoznál a nőkről, kétlem, hogy jól kijönnénk.
Nem írtam soha olyat, h nincs sikerem a nőknél. Hazugság lett volna :D
Örülök, ha szeretnek. Tényleg.
Lehet jól kijönnénk a való életben. :)))
Nem ismerlek, de ennyi elég volt belőled, hogy rájöjjek, ellenszenves vagy. A kedvességemről pedig annyit, hogy a való életben nincsenek hozzád hasonló férfi ismerőseim, és általában jól kijövünk. Szeretnek. 😉 Csak itt találkoztam ilyenekkel. Érdekes férfiak regisztrálnak ide időnként...
Ó, jaj! 🙄 Újra ez a lesajnálás... Nem én tehetek róla, hogy nincs sikered a nőknél. Esetleg változtass a stílusodon.
Különben tök olyan érzésem van mintha nem kedvelnél.
Nem is ismersz pedig :)
Egyáltalán nem biztos, hogy 40-es korodban magányos macskás nő leszel, aki csak alkalmira jó. Nem hinném, hogy ezt írtam.
Bár tapasztalataim szerint a hozzád hasonló "kedves" és "okos" hölgyek valóban nagyobb eséllyel jutnak erre a sorsra. Biztosra semmi nem mondható. Sok balek pasi van.
Nem látsz te semmit. Ismeretlen nőknek írsz hülyeségeket egy fórumon, lekezelő stílusban, hogy mi lesz velük 10-20 év múlva. Itt is, és nekem is egy másik fórumon azt írtad, hogy magányos, 40-es macskás nő lesz belőlem, aki csak alkalmi szexre kell. Mindezt úgy, hogy SEMMIT nem tudsz rólam. Sajnálom, hogy nem veszed észre, mennyire nevetséges vagy. Inkább foglalkozz a saját korosztályoddal, a saját életeddel. Szerintem nagyon unatkozol. Keress egy nőt magadnak, te magányos, 40-es macskás férfi!
Egyéni ki miben tapasztalt. Itt mi páran látjuk amit látunk. Ráadásul tömeges jelenségekről van szó, így elég sokan látjuk és értjük.
Neked például a kötekedésben van sok tapasztalatod, nyilván ezért kötöttél belém is. Ez is tapasztalat. Jó is vagy benne, kérdés mire mész vele..
Nem vagyunk egyformák.
Nem rúgtál??? 🤦🏼♀️ Ha a tapasztalataidról írnál, nem ütnéd egyik hozzászólásoddal a másikat. Ezek nem a tapasztalataid, hanem az előítéleteid, a jóslataid. Negatívak és lehúzóak. Sértő vagy. Itt is, máshol is.
Nem tudom miről beszélsz. Senkibe nem rúgtam bele. Általánosságban írom le a tapasztalataim. Nem csak én tapasztalok hasonlót. Akár ebben a topicban is láthatod a 36-37. hozzászólásban.
Fura miért látsz bele olyasmit ami nincs, és miért csak az én kommentem zavar, de ez legyen a te problémád.
Azzal tisztában vagy, hogy az ilyen jellegű hozzászólásaiddal (egyedül maradsz és hasonlók) olyanokba rúgsz, akik amúgy is maguk alatt vannak? Nem azokba a nőkbe rúgsz, akikbe szeretnél, akik állandóan pasiznak, vagy túl(?) válogatósak, vagy nincs esélyed náluk. Nem belém rúgsz, vagy a hozzám hasonlókba, hanem gátlásos emberekbe, akik számára mindig is gondot jelentett az ismerkedés. Vagy akkorát csalódtak, olyan tragédia érte őket, hogy képtelenek újra megnyílni. Ők a legmagányosabbak. És ezekbe rúgsz. Vagy végtelenül rosszindulatú vagy, vagy ész nélkül írkálsz, összevissza.
Semmi baj. Akinek van füle hallja. Igen, akik kalandokra pazarolják a jó éveiket és/vagy nagyon válogatósak, gyakran maradnak végül egyedül. Nincs ezzel gond. Valamit valamiért.
Inkább most éljék ki magukat, mint később, amikor már gyerekeik vannak.
Múltkor azt írtad, hogy akkor lesznek magányos, negyvenes, macskás nők, ha mindenkivel b...nak. 😄 Erre kiderül, hogy akkor is, ha megválogatják, hogy kivel. 😱🤦🏼♀️ Már nem tudlak követni...
Tipikus sztori. Ezért fontos észnél lenni huszonévesen csak nem mindenkinek megy ugye.
Valóban :) A vége pedig magány lesz. Ennyi.
Sokan nem veszik észre, hogy saját magukat kukázzák ki, ha magas igényeket támasztanak.
Ugyanilyen nő ismerősömet körülzsongták a férfiak, sokakat lepattintott. Neki az volt a feltétel hogy jó kocsija legyen a pasinak, mert azt szereti. A kapcsolatai nem lettek tartósak, 30 felett már nem nagyon környékezték meg, külsőre-belsőre megkopott, most osztogatja a szebbnél szebb idézeteket.
További ajánlott fórumok: