Ha mindkettőnk leletei rendben vannak, és mégis késik a baba, hová fordulhatunk? (tudásbázis)
...hát én utolsóként voltam St.Péternél is a több mill.kidobott forintocskát nem sajnálva...Későn habár de!rájöttem h a dolgok nem véletlenül történnek így.
Mostmegmár egye fene.
Évek óta alhasi fájdalmak gyötörnek, időszakosan, nem állandóan. Sokszor van gyulladásom, és ilyenkor a hasam is nagyon fáj.
Azt mondod, minden előzetes vizsgálat nélkül bemehetek a házidokihoz és kiírathatom vele? Ez szuper lenne. Hátha megoldódna a problémám.
Eddig antibiotikumokat kaptam, de nem lett jobb. Egyik nődoki se tudta, hogy mi lehet a baj.
Vagy rossz dokikat választottam?:-///
hat elhiszem, en annyira orultem a kiskonyvemnek, es minden uh vizsgalat elott ideges voltam az izgalomtol!
egyel csokit uh elott attol beindulnak a babak:)
Nagyon örülök a jó hírnek!
Vigyázz magadra és a Picire is!
Nekem Utrogestan hüvelykapszulát írt fel az orvosom és az első trimeszterben kellett használnom. Szerencsére nekünk használt, mert kisfiam 8 hónapos!
Pihenj nagyon sokat!!!
pco nem a legjobb, sokszor egyutt jar cukropssaggal, van egy oldal nezzd meg, www.pcos.hu
nagyon jo a metformin nagyon jo ra! de az nem homeopatias, szerintem kerd ki szakember velemenyet, pl ezen az oldal is van orvos valaszol rovat!
Létezik egy laktobacillus-injekció, egy régebbi újságban is olvastam róla, és pár hónapja a Nők Lapjában is cikkeztek erről.Használják antibiotikumként, krónikus nőgyógyászati gyulladásokra,,koraszülés megelőzésére, meddőségre.A korábbi újság cikke megvan,/ 2000.12. havi Nők Lapja/,dr. Lázár Erika szülész-nőgyógyász tapasztalata alapján íródott,akkoriban a pécsi, szegedi, és a SOTE II.női klinikán alkalmazták meddőség kezelésére, méhen belüli sorvadás megelőzésére, és lombik-bébi program keretében.Azóta már több nőgyógyász is támogatja ezt a kezelési módszert.Ártalmatlan tejsavbaktériumos készítmény, immunerősítésre is használják ,egyéb, más gyulladásos eredetű betegségek esetén.Korábban az 5 db-os kiszerelés 5000 ft volt,sajnos a TB nem támogatta akkoriban,gondolom, ez nem változott, de még így is elérhető árfekvés.
A másik, az Aloe verás termékek között vannak olyanok, amik állítólag nagyon hatékonyak, azoknak azért már húzósabb az áruk , de ha ez nem szempont, érdemes vele próbálkozni, mert ezek mind természetes készítmények.
Sok sikert!!! Remélem, tudtam segíteni!!
ha elégtelen akkor progreszteron tartalmu hormonkészitményt, vagy kupokat kell szedned hogy teherbe ess.de ez nagy baj hiszen hogy egy terhesség fentmaradjon a sárgatest a felelős.Ugy tudom ilyenkor Duphastont kell használni a 12 hétig, utána már a méhlepény veszi át ebnnek a hromonnak a szerepét.
Én azt tudom tanácsolni hogy ha nincs semmi gondotok akkor próbálj meg kikapcsolni, ne akarj mindennképp teherbe esni, mert a phszihés dolgok gátlóan hatnak erre.
Én 4 év sikertelen próbálkozás után totál feladtam, és nemsokára terhes lettem, sajnos 20 hetesen elvesztettem a babámat, ujabb terhességet tervezek, csak félek hogy megint tul görcsös lesz.
További ajánlott fórumok:
- Az ex-em munkanélüli lett és közölte, hogy nem tud gyermektartást fizetni. Hová fordulhatok ilyen esetben?
- Mi lehet az oka, hogy férfi-női barátságban mindkettő elismeri a vonzalmat, a férfi mégis a párjánál marad?
- Kihez fordulhatnék ilyen gonddal?
- A gyerekemet ma megrugdosta a testnevelő tanár, hova fordulhatok ez ügyben?.
- Elhallgatott plusz költség követelése.. hová fordulhatok?
- A védőnő magas vérnyomást mér, itthon normális értékeket mérek, az eddigi leleteim rendben vannak. Jogosan aggódom?