Segítsetek! A Régi legjobb barátnőmről piszkos témák krengenek! Nem merem a szemébe mondani, amit gondolok! Melyik oldalon állok? (beszélgetés)
Előbb győzödj meg, amik a barátnődről elterjedtek rossz indulatú pletykák, híresztelések, valóban van-e alapja ennek, vagy sem. Kérdezd meg tőle és beszéld meg vele őszintén csak úgy tudod tisztázni ezt a végképp kellemetlen kialakult helyzetet.
Mindenjót kíván és üdv.Ágnes
Mond el neki amit tudsz!!Ha meg bizonytalan vagy kérdezz rá!
Joga van tudni,hogy mik terjengenek róla,hogy megvédje magát!!
Ha barátok vagytok SEGÍTS NEKI!!!:)
"ha felhív, hogy megölt valakit, nem kérdezel semmit, csak mész elásnia hullát"
igaz! :))
Hát tényleg, ha legjobb barátnők vagytok, akkor rákérdezel és megbeszélitek.
Ha én hallanék bármit a legjobb barátnőmről egyből rákérdeznék, hogy mit csinálsz te csáje?!?!
Erről szól a barátság, ha felhív, hogy megölt valakit, nem kérdezel semmit, csak mész elásnia hullát. :))
További ajánlott fórumok:
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Két pasira is gondolok. Mindkettőhöz vonzódok. Legjobb barátok.
- A "párom" rámozdult a legjobb barátnőmre. Helyesen cselekedtem, ugye?
- Van egy idegesitő lány, aki nem száll le rólam és a három legjobb barátnőmről. Mit tegyek?
- Mit jelent az, hogy jó szett? A haverjaim szokták mondani a barátnőmre, de nem tudjuk mit jelent.