Milyen tapasztalataitok vannak a Beauty Cosmetics termékeivel kapcsolatban? (amiket a plazakban sóznak ránk, és aminek 90%-a "ajándék") (tudásbázis kérdés)
Most kaptam ajándékban bár még nem próbáltam, DE gratulálok az "Unikornis" márka névhez. Figyelem fel keltQnek gondolom :)
AkitQl nagyon jó ismerösömtöl kaptam: Neki bevált, pedig érzékeny böre van.
Kedves Judye!
Én a Beauty Cosmeticsnél dolgozom! Nagyon jók a termékek és csak olyan anyagok vannak benne amit a fogyasztóvédelem is engedélyez! Ha kicsit belegondolsz úgy nem kerülhet piacra termék hogy káros anyag van benne ha kerül is akkor nem sokáig4 Megbízhatsz a termékekben én is használom! A rásózásról meg annyit hogy mindenki felnőtt ember és el tudja dönteni hogy mit akart a mi csak a munkánkat végezzük. Mi nem költünk Tv reklámra mi így reklámozunk. De a vásárlás sosem kötelező!!
sziasztok!
lenne egy kérdésem.Hol lehet hozzájutni BEAUTY COSMETICS termékekhez? LEGFŐKÉPPEN A THE COLORI PARFÜMRE GONDOLOK!!
LÉGYSZI HA TUDTOK SEGÍTSETEK!!
PEACE!
Szerintem nyugodtan használhatod. A tusfürdő is jó, bár valóban nincs jó illata, amolyan semleges.
A testápoló meg olyan citromos jellegű, de egynek jó, viszont a parfüm szerintem nagyon fincsi :)))
Én nem most kezdtem használni, úgyhogy biztos nem lesz tőle bajod, hacsak nem vagy allergiás alkat.
A parfüm jó, a többit meg még nem mertem kipróbálni...
Egyedül a tusfurdő illata nem teszik.
akkor azt mondod, nyugodtan használjam őket??
Köszi!!
Nincs mit :))
Egyébként hogy tetszenek a termékek?
Szió!
Én használtam már és nincs vele semmi bajom, a parfüm miatt vettük meg, de ugye jött vele a többi is (testápoló, tusfürdő). Én szeretem, bár nem vagyok egy bőrkipattogzós típus, nem érzékeny semmire.
A napokban kaptam egy ilyen ajándékcsomagot a sógornőmtől, de vannak a termékkel szemben bizonyos fenntartásaim...
Nem sok jót hallottam eddig róla. Azt hiszem párszor már be is tiltották, mert káros hatóanyagokat is tartalmaz.
Használ közületek valaki ilyet?
Tapasztalatokat várnék!! :-))
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Mik a tapasztalatok a Herbalife termékeivel kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok az Anatur salaktalanító, lúgosító termékeivel kapcsolatban?