Szerintetek miért nem kellek a páromnak? 3 hónapja szültem meg a kisfiunkat, de azóta hozzám sem ért... (beszélgetős fórum)
szia
Örülök hogy megosztottad velünk mi történt/mi nem/ azóta. itt már gázosabb a helyzet mint gondoltam!! azért 6 hónap a férfiaknak sex téren naon naon sok.szerintem nem bírják ki,hogy punci nélkül legyenek.
most jött el az idő hogy rákérdezz,mit akar tőled,a meleg vacsin kívűl, mert gondolom más témátok naonn nincs.
nagyon sajnállak hidd el ,és együtt érzek veled!!!! tudod most naon erősnek kell lenned,szerintem kicsit nyomozgass,nincs-e egy harmadik személy a lapcsolatotokban.
ha már tudsz vmit légyszi írd meg nekem ,be is jelölhetsz isminek,nem zavar,
Addig is kitartás és ne búsulj!!!! pusssz
Sziasztok!
1 hónapja írtam ide és köszönöm mindenkinek a válaszát !De sajnos semmi nem segített rajtam ugyan úgy van minden mint volt vagy ha nem rosszabb.egyre nehezebben bírom elviselni ezt a helyzetet ideges vagyok ,ingerült és majdnem mindenért felkapom a vizet .Nem vagyok szex mániás de lassan 6 hónapja semmi mert ugye a terhesség utolsó hónapjaiban azért nem mert ott a baba.Igen ezt én is tudtam és akkor nem is zavart, de most miért nem,és ha kérdezem azt mondja,hogy fáradt ,ideges nem tud odakoncentrálni rám meg ilyenek de 4 hónap alatt mindig ez van !Én már nem hiszem kész vagyok nem tudom mit tegyek vagy mit nem hogy jó legyek .Vagy mármost mérlegeljek hogyan tovább ,várjak rá vagy lépjek nem tudom.
Jaj drágám!!
Szerintem most egy kis türelem...
De ez azért gáz...
Nekem állandóan dolgozni rohant az első gyerek születése után, meg mindenkinek segíteni. Csak évek múlva értette meg, mennyire szükségem lett volna rá...
Szerintem ez a mai hülye morál, meg gyerekellenes légkör is benne van, hogy a mai férfiak ilyenek, vagy sokan ilyenek... Nincsenek rákényszerítve, hogy bármit is komolyan gondoljanak. Dédnagyapám 19 évesen is "tökéletes" apa volt már, és nem kapott pszichés betegséget a 7. gyerek után sem...
Nem irigyellek, ez a hallgatás a legrosszabb.. ennél a veszekedés is jobb...
Azért drukkolunk...
Én beszéltem egy férfival az Apás szülésről..Ő bent volt a feleségével és azt mondta nekem,hogy milyen férfi az ,aki megundorodik a feleségétől,hiszen a legcsodálatosabb dolgot adja neki..a közös gyereküket.ez az Ő véleménye..egy férfié,és én tisztelem ezért a hozzáállásért,de
ha majd odakerülök én nem szeretném,ha a férjem látna szenvedni,nem akarnám,hogy ott legyen a szülésnél,még ha akarná sem!!Nem szeretném...én se néznék végig egy szülést..hát még egy férfi.áh..nem kell mindent látnia az embernek...
Hát nem tudom... Az én férjem olyan, hogy ha a műhelyben levágja a fél ujját, akkor fog egy tűt, és visszavarja... egy állat...
De amikor a lányunk betörte az orrát, és mentő vitte a kórházba, akkor bejött, hogyne jött volna, de el is ájult. Azt nem bírja, ha más szenved mellette...
Én meg nem is igényeltem, hogy velem legyen szülésnél, mert én meg akkor feszélyezve érzem magam...
én ilyen vagyok, más meg más... ez nemhiszem, hogy baj...
Szóval én 3-at megszültem nélküle, mégis jó a kapcsolatunk. Viszont azt nem állítom, hogy nem voltak nehéz percek az első gyerek után, bár nálunk más tekintetben... Most a 3. után meg én állok nehezebben vissza a szexre...
Igenis, a férfiak lassabban nőnek fel a dolgokhoz, pont azért, amiért ők nem szülnek, fizikailag, hormonálisan kevésbé érintettek...
De ennek a bajnak a tisztázása tényleg mindennél fontosabb!! Annak a gyereknek apa kell, nehogy má meglépjen a hüléje... nagyon izgulok, mi lesz a sztori vége. Remélem, idővel legalább LOVE.
Az lehet, hogy rosszul vannak tőle, de akkor eleve nem ment volna be. De
ettől még nem kell undorodnia a párjától.
az
már a te jogod,de hogy ettől undorodjon az nonszensz.
Miért érthetetlen?Nem vagyunk egyformák.Amitől te nem undorodsz attól lehet hogy én undorodok.A férfinek szülés előtt elkel döntenie, hogy bent takar e lenni vagy nem.Nem a nőnek!
Meg kell értenie, és meg kell érnie a gondolathoz, a tényhez, hogy az a nő akit elvett, akit megszeretett, az nem ugyan az lesz a szülőszobán, és utána.Ha úgy érzi, hogy ezt nem tudja elfogadni akkor tényleg nincs semmi keresni valója bent;)
1. Megváltozott a tested; ha ez a helyzet, gondold át, mi az, amiről tehetsz és amin változtathatsz. Van, amiről nem tehetsz - értelmes, felnőtt férfi ezzel tisztában van és elfogadja, szvsz.
2. Átlényegültél a szemében "csak"-anyává, nem képes nőként tekinteni rád; ez esetben a hiba nem a te készülékedben van.
3. Téged félt, azt hiszi, ilyenkor ártalmas a heves szexuális élet.
4. Nyűgös vagy (ami érthető), ő pedig fáradt (ami szintén érthető).
Ezek jutottak eszembe lehetséges okként.
Egyetértek a lentiekkel, beszélj vele; valószínűleg hárítani próbál, mert a férfiak utálnak "lelkizni", de ez egy fontos dolog, nem szabad hagyni elfajulni.
Cseréljünk férjet!
Nekem pont fordított a problémám...
Poént férretéve, ez egy olyan nehéz időszak, és az ember legtöbbször csak a rózsaszín vattacukorvilágról olvas, az ilyen problémákról meg ritkán. Én még nem láttam olyan kapcsolatot, amit így-vagy úgy nem viselt volna meg a gyerek. Az más kérdés, hogy normál esetben még nagyobb mértékben össze is hoz... De ami nehéz, az nehéz.
Először vele beszélj, és ha nagyon nem megy, akkor irány a szakember... És ez fontosabb, mint bármi más...
A fiúk meg sokszor olyan kisfiúsak még felnőtt korban is.... Segítsd, és kényeztesd...
További ajánlott fórumok:
- A segítségeteket kérem.4 hónapja szültem és azóta nincs étvágyam, nagyon sokat lefogytam. Segítsetek mit tegyek?
- Pár hete nagyon erősenn elkezdett hullani a hajam. Nincs 4 hónapja hogy szültem. Szted mitől lehet?
- 14 hónapja szültem, de a hasam még mindig hatalmas, mivel lehetne ledolgozni?
- Két hónapja szültem és azóta állandóan zsibbadnak a kezeim.Egyre rosszabb! Volt valakinek hasonló érzése?
- Normális, ha 15 hónapja szültem és még nem jött meg? PCOS-em van
- 4.5 hónapja szültem már nem szoptatok, szeretnék leadni még kb 6-8 kg-ot, valami jó ötlet ami két lurkó mellett is könnyen megoldhato?