Két hónapja szültem és azóta állandóan zsibbadnak a kezeim.Egyre rosszabb! Volt valakinek hasonló érzése? (tudásbázis kérdés)
Nekem is zsibbadtak a kezeim, kisfiam fél éves volt.
Valószínűleg a terhesség alatti nyugalom után megerőltettem magamt. /babakocsistól cipeltem az emeletre a babát/.
Én masszőrhöz mentem. Kimasszírozta a letapadásokat. Teljesen elmúlt.
Szia Rea és Mindenki!
Én csak egyetérteni tudok az előttem szolókkal! Mindenképp fordulj orvoshoz,az ilyesmit komolyan kell venni!
Igaz,én császárral "szültem" és epidurális érzéstelenítést kaptam,de utólag ilyen panaszom nem volt! Viszont a terhességem alatt,szintén kézzsibbadással szenvedtem,ami valamelyest megmaradt szülés után is,de idővel elmúlt!
Remélhetőleg nincs semmi komoly,de feltétlenűl kérd ki egy orvos véleményét,ne halogasd! Minden jót kívánok Neked és Picurkádnak egyaránt!
Szia kedves Rea33!
AZONNAL MENJ ORVOSHOZ!!!!
Én epidurálban is szültem, és nem volt semmi ilyen panaszom,pedig az 21.évvel ezelőtt volt!
// kövéren, 109.kg-val, inzulinos cukorbetegen szültem, programozott, hüvelyi szülés volt! //
minél hamarabbi jobbulást,üdvözlettel:
Zsuzsanna-Cecilia
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Hogyan egyek kevesebbet, ha állandóan éhesnek érzem magam?