Normális, ha 15 hónapja szültem és még nem jött meg? PCOS-em van (tudásbázis kérdés)
Én is még szoptatok, de már megjött:(, mint írtam.
Akármilyen keveset is szoptatsz, a hormonháztartásod működése még nem állt vissza a régi, normális kerékvágásba.
Ha már előtte is probléma volt a mensiddel a Pcos miatt, akkor kérj egy vérképet, az megmutatja, hogy egyéb bajod van-e, illetve csináltass UH-ot, ha ezek megnyugtatnak. Ha nem, akkor türelem, egy ideig mér eltart, hogy újra úgyanúgy működj(ünk), mint szülés, terhesség előtt.
Szeretnétek kistesót, ezért aggódsz?
A doki amint meghallja, hogy meg szopiztatok, nem is erdekli a kerdes. De hat nem surun szopizik a kisfiam, es masoknak szoptatas mellett is meg szokott jonni azert ekkorra mar.
Ezert foglalkoztat a kerdes. Meg szoktam gorsolgetni, mindig azt hiszem, hogy most fog megjonni, aztan semmi.
Nekem a szülés után 10 hónappal jött meg, de nem bántam volna, ha még hagyott volna.
Ha szoptatsz még, akkor szerintem normálisnak tekinthető. Ha nem, akkor azért érdemes lenne egy kivizsgálás.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek miért nem kellek a páromnak? 3 hónapja szültem meg a kisfiunkat, de azóta hozzám sem ért...
- A segítségeteket kérem.4 hónapja szültem és azóta nincs étvágyam, nagyon sokat lefogytam. Segítsetek mit tegyek?
- Pár hete nagyon erősenn elkezdett hullani a hajam. Nincs 4 hónapja hogy szültem. Szted mitől lehet?
- 14 hónapja szültem, de a hasam még mindig hatalmas, mivel lehetne ledolgozni?
- Két hónapja szültem és azóta állandóan zsibbadnak a kezeim.Egyre rosszabb! Volt valakinek hasonló érzése?
- 4.5 hónapja szültem már nem szoptatok, szeretnék leadni még kb 6-8 kg-ot, valami jó ötlet ami két lurkó mellett is könnyen megoldhato?