Ha csak közvetlenül a menstruáció előtt vagy a közben élvez beléd, akkor csekély a valószínűsége, hogy terhes maradsz. Tehát jól gondoltad, ez lehet a hiba. Minden alkalommal élvezzen el benned és akkor hamarosan kismama leszel, ha mindketten termékenyek vagytok.
Asszem egy év sikertelen próbálkozás után néznek utána komolyabban, hogy mi az oka a sikertelenségnek.
Most például 16-dikán jött meg a menstuációm ebben a hónapban akkor most ez alapján mikor van a pete érésem? És most élvezett belém tegnap ugye de most még menstuálok.Szerintem most se fog össze jönni mivel menstuáció alatt kevesebb az esély a terhességre azt olvastam.
Nem.Hanem csak néha csináljuk úgy hogy belém élvez.De lhet mindig rossz idpben mert megfigyeltem hogy olyankor mikor belém élvez akkor mr meg akar jönnia menszeszem érzem már hogy feszül a mellem stb.
a pénzel nincs gond van most már mindkettőnknek,jó munka helye.Nem még nem szedek semmi ilyyesmit az egyik barátnőm meélt már erről hogy jó vitaminokat szedni terhesség előtt.De sajnos ebben a témában még nem igazán vagyok járatos mivel nem voltam még nőgyógyásznál.Nem tudom leszidhat e a doki hogy edig miért nem mentem el.