Védekezés nélkül hogy-hogy nem esek teherbe? (beszélgetés)
:D ez egy jó nagy marhaság, hogy csak a cigány nők esnek azonnal teherbe..
Én a helyedbe elmennék egy hormonvizsgálatra. Valószinű az áll a háttérben. Sok sikert a babóhoz. :)
2 hónap próbálkozás után még nem kell se orvoshoz menni se ovuteszteket használni.
Türelemmel kell lenni mert az ember csak jobban belegumancolódik ebbe.
2 hónap az nem sok, kicsit sem sok.
Még ha pont peteéréskor vagytok együtt akkor sem biztos a terhesség, kicsit sem biztos.
igen, a túlsúly probléma tud lenni, de tudtommal csak akkor, ha hormonális problémák is vannak mögötte. (magamból indultam ki)
(kérlek, ne kiabálj velem :D )
MI TELJESEN LE VAGYUNK DÖBBENVE,HOGY NEM ESTEM TEHERBE..
MI MINT ÍRTAM 2008 MÁRCIUS ÓTA VAGYUNK EGYÜTT,ÉS 2009 NOVEMBERÉIG NEM ESTEM TEHERBE.
DE ÉN ARRA GONDOLOK,HOGY ÉN LEHETEK A HIBÁS,MERT ALAPBÓL,GYEREKKOROM ÓTA TÚLSÚLYOS VAGYOK.AMIKOR TERHES LETTEM AKKOR IS 116 VOLTAM,ÉS MOST IS ANNYI VAGYOK
Drága Vancsa :)
2008 júniusa óta vagyok együtt a párommal. Össz-vissz egyetlen alkalommal védekeztünk. És máig nem estem teherbe.
(rendben, nálam ennek oka van, mint utóbb kiderült)
Lehet, jót tenne egy vizsgálat ... csak úgy neked, hogy nyugodt légy :)
Tudom-igazad van-csak a cigánynők esnek azonnal teherbe....
A fiam is csak úgy beesett
Szia!
Véletlen,hogy még nem estél teherbe,de bármikor eshetsz.
Az attól függ: akartok most gyereket, azért nem védekeztek?!
lehet ez csak véletlen, hogy eddig nem estél teherbe, nem mindenki lesz terhes ha csak "ránéz" a férje...
Helló mindenkinek!
Nem tudom jó helyen írom-e ezt a témakört???Én tavaly szültem,most 1 éves a fiam császárral.Utána megszakításos módszerrel védekeztünk párszor.De..Utána mostanáig mindig belémélvez,és mégsem estem,esek teherbe!Mi le vagyunk döbbenve.Tud valaki tanácsot adni?