Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerintetek, miért lesz elegem egy idő után a barátnőkből? fórum

Szerintetek, miért lesz elegem egy idő után a barátnőkből? (beszélgetés)

ma 11:43

Szerintem sok ember kötekedő,önmagát sem szerető, ezáltal a másikkal is olyan lesz.

Emberek jönnek mennek az életünkben,ki milyen nyomot hagy benne.

Őket nem kell keresni, idővel bevonzunk azokat az embereket,akikkel jó együtt lenni,fejlődünk mellettük.

ma 11:37
Szerintem nehéz barátságokat 20-30 még több évig fenntartani.
ma 07:40
nem tudom
ma 07:38
Utólag látom milyen normális emberek közé "jártam enni".
ma 07:37
mostanaban mindenki szeret beszolongatni a masiknak,beleszolni az eletedbe.a te baratnod is ilyen!
11. globus (válaszként erre: 9. - Kacsahercegno)
ma 07:36
En sem szeretek munkahelyen enni, max valami szárazat a zsebemből. Különben belebámulnak a dobozba, jééé, egy egész banán?? Sajtot eszel??
10. Kacsahercegno (válaszként erre: 9. - Kacsahercegno)
ma 06:59
Ja az "azóta vékony" kimaradt, bocs. Akkor csak bosszantja, hogy a betegsége miatt nem ehet bármit, és másokon tölti ki. Az sem rólad szól, hanem róla...
ma 06:56
Ebből nem csodálom, hogy eleged van, nem oké emberek táplálkozására beszólogatni, se a túl sokra, se a kevésre, akkor sem, ha vékony az illető. Nekem egy régi kolléganőm csinálta ezt folyton, ha ettem egy szelet kenyeret akkor uuuristen hát a kenyér hízlal, nem félek?! Egy idő után már agyf.szt kaptam. Normális barátnő nem is tenne ilyen megjegyzést. Ugyanakkor ez nem rólad szól, hanem róla, valószínűleg próbálja mentegetni magát maga előtt is, hogy nem az evéstől duci, és jesszus a vékony(abb) lány mennyit eszik, bezzeg ő. Ha más dolgokban is ilyen, akkor nem benned van a hiba, hogy idegesít.
ma 06:44
Én a helyedben feltárnám a gyerekkoromat, hogy miért érzem ezeket a csipkelődéseket bántásnak. Mert az oka, hogy így érzed benned van, nem bennük.
7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:15

"miért lesz elegem egy idő után a barátnőkből?"

Ahhoz, hogy a kérdésedre választ tudjunk adni, ismernünk kéne téged.

Te ismered önmagad?

6. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 03:19
Én az utolsó bekezdés alapján mondanék véleményt, mert az nem csak egy eset. Mivel a régi barátnőknek sem tetszett valami, rá kell jönnöd mi ez. Ez nem azt jelenti, hogy benned lenne a gond. Meglehet kihasználják a jóságod. Mi volt a közös probléma mindegyikkel, mi nem tetszett nekik. Ha ez megvan, akkor a probléma kulcsa is. Az emberek nem igazán törődnek azzal, hogy ápolgassák egymás lelkét. Belekötött valamibe, ami éppen történt. A mai világban nem tiszteljük egymást, mert ez a norma. Ha ehhez nem tudsz hozzászokni, akkor átgázolnak rajtad. Meg kell találd a hozzád leginkább passzolót, aki viszont akar téged, a többivel pedig nem kell foglalkozni.
5. Anyagi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 23:22

Én azt gondolom, hogy ez a barátnő fő foglalatosságként az étkezésével foglalkozik! Csak...

Nyilván nagy probléma az életében, hogy mit és mennyit lehet neki enni! Ekörül forog állandóan az összes gondolata!

Valószínűleg nem akart megbántani, inkább irigykedett kicsit, hogy neked mehet vacsira a pizza is!!!!

4. Myra
tegnap 22:30
Nem találkoztál még az igazival.
tegnap 22:17
Alkalmi kapcsiba nem gondolkoztàl? Az egyik legjobb dolog az èletben.
tegnap 21:50

Egyébként ő meg elég túlsúlyos volt, kiderült nála hogy inzulin rezisztenciája van, szed rá gyógyszert és azóta vékony.

Nem ehet csomó dolgot.

tegnap 21:47

Mindig volt 1-2-3 barátnőm. Egy darabig folyton együtt mentünk ide-oda, minden oké. Aztán azt veszem észre, hogy bántanak. :(

Magamra veszem a beszólásokat. Lehet túl érzékeny vagyok. Most is van egy csaj, kb. 3 éve vagyunk jóban, torna közben ismerkedtünk meg. Szombaton elmentünk együtt kajálni délben. Nem ettem sokat, 1 tányér főzelék feltét nélkül, 1 fél szelet rozskenyérrel. Aztán mikor eljöttünk, vettem 1 szelet pizzát vacsorára.

Erre olyan stílusban rámszólt, hogy: "Úristen, te hogy bírsz ennyit enni?" Mondom ez a vacsora lesz. Erre ő: te nagyon sokat eszel, én nem bírnék ennyit.

Mondom te nem szoktál vacsorázni? Erre ő: "de, csak hideget". Mondom ez is hideg lesz estig.

Aztán még győzködött, hogy én sokat szoktam enni.

Most komolyan, én pont letojom, hogy ő mennyit eszik, eszembe nem jutna valakinek megjegyezni, hogy sok a kaja. És ez csak egy példa. Néha olyan kötekedő.. de a régi barátnőkkel is ez volt, hogy megbántva éreztem magam sokszor és lemorzsolódtam.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook