Szerintetek, miért lesz elegem egy idő után a barátnőkből? (beszélgetés)
Szerintem sok ember kötekedő,önmagát sem szerető, ezáltal a másikkal is olyan lesz.
Emberek jönnek mennek az életünkben,ki milyen nyomot hagy benne.
Őket nem kell keresni, idővel bevonzunk azokat az embereket,akikkel jó együtt lenni,fejlődünk mellettük.
"miért lesz elegem egy idő után a barátnőkből?"
Ahhoz, hogy a kérdésedre választ tudjunk adni, ismernünk kéne téged.
Te ismered önmagad?
Én azt gondolom, hogy ez a barátnő fő foglalatosságként az étkezésével foglalkozik! Csak...
Nyilván nagy probléma az életében, hogy mit és mennyit lehet neki enni! Ekörül forog állandóan az összes gondolata!
Valószínűleg nem akart megbántani, inkább irigykedett kicsit, hogy neked mehet vacsira a pizza is!!!!
Egyébként ő meg elég túlsúlyos volt, kiderült nála hogy inzulin rezisztenciája van, szed rá gyógyszert és azóta vékony.
Nem ehet csomó dolgot.
Mindig volt 1-2-3 barátnőm. Egy darabig folyton együtt mentünk ide-oda, minden oké. Aztán azt veszem észre, hogy bántanak. :(
Magamra veszem a beszólásokat. Lehet túl érzékeny vagyok. Most is van egy csaj, kb. 3 éve vagyunk jóban, torna közben ismerkedtünk meg. Szombaton elmentünk együtt kajálni délben. Nem ettem sokat, 1 tányér főzelék feltét nélkül, 1 fél szelet rozskenyérrel. Aztán mikor eljöttünk, vettem 1 szelet pizzát vacsorára.
Erre olyan stílusban rámszólt, hogy: "Úristen, te hogy bírsz ennyit enni?" Mondom ez a vacsora lesz. Erre ő: te nagyon sokat eszel, én nem bírnék ennyit.
Mondom te nem szoktál vacsorázni? Erre ő: "de, csak hideget". Mondom ez is hideg lesz estig.
Aztán még győzködött, hogy én sokat szoktam enni.
Most komolyan, én pont letojom, hogy ő mennyit eszik, eszembe nem jutna valakinek megjegyezni, hogy sok a kaja. És ez csak egy példa. Néha olyan kötekedő.. de a régi barátnőkkel is ez volt, hogy megbántva éreztem magam sokszor és lemorzsolódtam.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted halálunk után mi lesz a lelkünkkel?
- Belegondoltatok kedves anyukák, mi lesz a volt férjekkel válás után? Miből kezd új életet?
- Bölcsességfog műtét után hány nappal lesz egy kicsit jobb?
- Mit tegyek a lelkemmel abortusz után? Nem volt más választásom, de ez sem enyhíti fájdalmam. Mikor lesz jobb?
- Hosszú idő után ma randim lesz...
- Ha még lesz új macskám, csak szőrtelen lesz, elegem van,...