Szerintetek mi a fontosabb: Egy Kapcsolat vagy egy Álom? (beszélgetős fórum)
Ha meg nem sikerül akkor azt fogja bánni, hogy azt választotta.
Mi van ha vársz még kicsit, hogy érjen a kapcsolatotok!?
Akkor légy katona!
A barátnőd támogatni fog ebben.
Az álom (saját vélemény)
A kapcsolatok rövid életűek, az álom addig tart, ameddig akarja az álmodó :-) a gondolatokat senki nem veheti el :-)
igen fix az 5 év
és nem lehet szerződni kevesebre
hát igen erről beszéltem :)
Aj-jaj,akkor az tényleg gáz.
Nem irigyellek.
Beszéltetek már róla mi az álmod?
Szerintem 2 év után ezt simán meg lehet beszélni.
Jó most leirom részletesebben
Nem a honvédségre gondoltam itt magyar országon hanem:
Franciaország Idegenlégó 5 év és nem valami sürün láthatnám.
A kettő kizárja egymást???
Az én párom testőr akart lenni,mindenki kinevette én elmentem vele a sulit is megnézni.Végül nem úgy volt,ahogy álmaiban gondolta(helyette pár hónapig fegyveres bizt.őr lett),aztán ebből is kiábrándult,de az álmát legalább kipipálta.Már akkor azt mondtam neki,hogy inkább most legyen nehezebb,mint később azt halljam,hogy ezt is te miattad hagytam ki.Azóta is együtt vagyunk és nincs "tüske":)
Fogas kérdés. Szerintem az Álom. Ugyanis a Kapcsolatban (így nagybetűvel) két egyenrangú, saját személyiséggel rendelkező ember él együtt az örömük végett, birtoklási vágy és függőség nélkül.Az ilyen Kapcsolatban önmagad kell hogy légy, hiszen így fogad el és szeret a másik. Viszont az Álom nélkül nem leszel önmagad. Így a Kapcsolatban sem lehetsz önmagad, ha elvész az Álom. Persze, ha mindkettő nagybetűs, akkor nem zárják ki egymást.
Ha az emberek között leggyakrabban meglévő kapcsolat-ról beszélünk (így,kis betűvel), akkor jó eséllyel valami kölcsönös függőségről és birtoklásról, illetve birtoklási vágy kielégítéséről van szó, ami szinte biztos, hogy nem engedi meg az Álom valóra válását.
További ajánlott fórumok:
- Virtuális kapcsolat itt a Hoxa-n nő és férfi között. Felnőtt emberek álomvilága?
- Barátodnak fontosabb egy nő barátsága, mint Te, illetve a kapcsolatotok?
- Meddig lehet élni egy bizalom nélküli kapcsolatban?
- Mi van, ha a pénz fontosabb a kapcsolatban? Mit tennétek?
- Mi a legfontosabb egy kapcsolatban?
- Egyik legfontosabb emberi kapcsolatunk: a barátság