Virtuális kapcsolat itt a Hoxa-n nő és férfi között. Felnőtt emberek álomvilága? (beszélgetős fórum)
ez igaz ! eggyetértek. engem is kóstolgatnak, de nem fogom 2-3 emberke miatt törölni magam :-D
az ö hülyeségük, az ö szegénységi bizonyítványuk.
róluk sok embernek megvan a véleménye és nem a semmiért. erösnek kell lenni és olyanokkal foglalkozni aki megérdemli :-D
oka volt rá, hogy kilépett. sokszor kikezdték. van 1-2 hoxázó, aki mindent megtehet. de szerintem folytassuk ezt a témát, és mondd el a véleményedet.
Köszi
Mind a kettőtök írásában van igazság,Ittmost és Moondaemon.
Ez egy összetett dolog és bár az igazságról és az őszinteségről is azt gondolják az emberek, hogy egyszerű és egy féle van, de ez sem igaz. :)
Tény, hogy megdöbbentően sokan élnek számomra furcsa és érthetetlen kapcsolatban ahol nem lehet beszélni a vágyainkról.
Sőt őszintének sem lehet lenni, mert az vitához, hisztihez, jelenethez vezet. Ne nagy dologra gondoljatok, csupán pl nem mehet el focizni a srác a haverjaival, mert a csaj féltékenységi rohamot kap!
Ez beteg dolog szerintem, egy egyszerű sport is problémát jelent, mert a tulajdonának tekinti egyik a másikat!
Létezik ez fordított példában is, egy szónak is száz a vége, az emberek nem társas kapcsolatnak tekintik a párkapcsolatot hanem tulajdonukként kezelik a partnerüket.
Na ez a gáz ...
Igen,az őszinte kapcsolat legtöbb helyen csak álom.
Viszont azt hiszem,ha minden őszintén menne,akkor alig léteznének kapcsolatok,a legtöbb ember csak szédelegne ide-oda...
Hm..talán meg nem fojtja,de nagyon csúnyán meglátszik a kapcsolaton,az biztos.
Nekem szerencsém volt, ezek szerint, hogy mindig mindent meg tudtam beszélni a párommal.
De valóban, a hsz-em óta sok levelet kaptam, és segítség kérést, hogy hogyan mondják el egy- egy fantáziát a párjuknak, hogyan tálalják.
Na, ez nagyon érdekes! Sokszor elég egyszerű dolgot nem bírnak megosztani a másikkal, mert félnek az elutasítástól, a perverz-bélyegtől. Kár! Ezek szerint, nem egy őszinte kapcsolatban élnek. Viszont ez megfojtja a benne élőket, nem?
Oh,elnézést,ha gorombának hangzott,amit írtam,nem akart az lenni..csak objektív szerettem volna lenni:biztos vagyok benne,hogy a "legtöbb" az nem helytálló.
és figyelmes a topiknyitótól,h elnézést kér:)nekem,ami nem ingem,nem veszem magamra,
tehát az írásom nem arról szólt,hogy "kiemeljem magam" azok közül,akik itt ismerkednek(egyébkét,ha facér lennék,valószínű én is a neten ismerkednék),hanem a jelenség tömegszerűsége lepett meg.
De most,hogy már olvastam kicsit,lehet,hogy tévedek,és ez mégis megesik itt a "legtöbb emberrel" :)
Miért szürkül el? mondjuk pl a szex:mert keveset lehetnek együtt,és néha akkor is fáradtak.Igen,lehet fáradtan is szexelni,de lehet,hogy úgy már nem annyira jó egyiknek,vagy mindkettőnek,hogy érdemes legyen hozzákezdeni.
Lehet,h elhanyagolják magukat,és már nem gerjed egyik a másikra csak úgy,külső vonzalom miatt.A belülről jövő vonzalmat meg lenyomják a gondok,a fáradtság.
Ha egy párban alapból sem megy épp zökkenőmentesen a szex(akár ffi,akár női oldalról),akkor könnyebben csinálnak inkább mást szex helyett,amiből biztosabban lehet jól kijönni.
Nálad a mázlik sorában elől van az,h ugyanannyira szeretek szexelni a pároddal,ÉS hogy ugyanannynira,és mindig képesek vagytok egymásnak örömet okozni.Akiknél ez kevésbé van ez így,azoknál egyre könnyebb távol kerülni egymástól.
Ott volt az a mondat is, ahol elnézést kér tőletek, akik nem ismerkednek:)))
Egy kis jóindulat kéretik
"mert mindenkivel mindent meg lehet beszélni."
:D :D
ez de aranyos..milyen fiatal vagy még te,hogy ezt képzeled? :)
Szó sincs ilyesmiről:az ember fia-lánya ha előáll valami nem hétköznapi ötlettel,könnyen megkaphatja,hogy perverz,és ezt nem pozitívan értik.A legtöbb ember nem szeretné,ha a párja,akibe szerelmes,őt egy perverz állatnak gondolná.
Ezért célszerű oylan párt választani,akiről már az elején kiderül,hogy mennyire ilyenek egymáshoz "szexuális kreativitás" dolgában IS:
de biztos,hogy nagyon sokan nem merik ezt megreszkírozni,hogy már az elején megmondják a másiknak a szokatlanabb érdeklődésüket is,mert félnek,hogy a másik lelép.
Másrészt igenis sok nő,és ffi van,akiből sehogy sem tudnál démont(vagy dominát),vagy macsót faragni,mert nem testhezálló neki a helyzet,nevetségesnek érezné magát,és az is volna.
Úgyhogy aki nem tud gátat szabni az efféle vágyainak,bizony legtöbbször az lehet neki célravezető,ha külső személyt keres:S
"Csupán a szavai táplálnak,"
Azt el tudom képzelni,hogy ennek a hatása alá lehet kerülni.
Nekem is a legfőbb "érv",ami a párom felé hajtott,azok a szavai voltak.Különleges dolgokat látott meg bennem,és a világban,és ezt számomra különleges szavakkal hozta a tudomásomra.Szerencsére nekem nem kell beérnem egy virtuális kapcsolattal,vele.
???honnan tudod,hogy "a legtöbb"?""
én inkább azt merném csak leírni:biztosan jónéhány Hoxázónak volt már...
mert az iylen túlzásokból keverednek ki a téves előfeltételezések,és megítélések.
nekem nem volt,de elolvasom,mivel érdekel,h hogy élnek ebben az emberek,hogy mekkora a hatása a virtuális világnak.
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Anya és felnőtt lánya kapcsolat? Valóban megmérgezi az egész életemet?
- Hogyan kezelnétek ezt a dolgot egy felnőtt kapcsolatban?
- Sziasztok! Ismer valaki albínó babaát vagy akár felnőttet? Nekem albínó babám született és minden infót szeretnék ezzel kapcsolatban +tudni
- Az unokatestvéreid mennyire vannak benne az életedben, mennyire vagy velük felnőttként kapcsolatban?
- Mennyire általános, hogy felnőttként ne tartsa két testvér a kapcsolatot?