Barátodnak fontosabb egy nő barátsága, mint Te, illetve a kapcsolatotok? (beszélgetős fórum)
Köszi!
Csak az a baj, hogy nem tudom, hogy erre a "nő-ügyre" igazából mi lenne a legjobb megoldás. Mert én nem tudok boldog lenni, ha csak rá gondolok, hogy a párom barátja és találkoznak stb. Ezidő alatt úgy meggyűlöltem, hogy nem tudom, képes lennék-e valaha is kinyílni felé. :( Ezért vagyok bizonytalan a döntésemben. Már tiszta hülye vagyok, hogy nem tudok dönteni, csak most nem tudom, mire hallgassak: szívemre vagy az eszemre???
Ajaj,nalunk pont ez van.Mire ossszeszedem magam hogy na most akkor elhagyom akkor normalis lesz es szeret..
Én megertelek.Nehez.Szereted es abban bizol hogy ezutan jobb lesz.
Ugy legyen.En szoritok.
Lehet, hogy rosszul döntöttem, de nem sikerült hétvégén elköltöznöm. Mivel napokkal előtte mondtam meg neki, le tudott nyugodni, és el kezdtünk szombaton beszélgetni. Aztán ugye elő jöttek a kételyek bennem is, meg hogy szeretjük egymást. Igazából ígért nekem dolgokat, ill. tisztázunk még mindent egyértelműen, de az albit még nem mondtam vissza teljesen.
Borzasztó érzés ez a bizonytalanság. Amikor tudod, hogy szeretitek egymást, de sokat szenvedtél már mellette, mégse tudod elhagyni...
A csajról annyiban egyeztünk meg, hogy max az utcán, ha összefutnak, akkor találkoznak, nem megy fel hozzá. Így mondta, hogy neki fontosabb a mi kapcsolatunk, mint a csaj és a barátsága.
Na most vagy naívnak hisztek, vagy nem tudom, de még reménykedek benne, hogy most utolsó nekifutásra még sikerülhet. Mindenesetre még van mit megbeszélnünk, tisztáznunk egymással, úgyhogy hétvégén még mindig el tudok költözni...
Tipikus pasi,az en baratom is horgasz bolond,
azok alapbol nem normalisak.
Fogja o meg bánni...
Én is ezt mondom.
Már bánom, hogy nem csak ma mondtam meg neki... Tegnap beszélgettünk egy kicsit, aztán ugye kis veszekedésbe torkollott, azt mondta, ma megy horgászni, 4-re mire hazaér, én ne legyek itt, a cuccaim maradhatnak, ha nem tudom még most elvinni... Erre ma reggel megkérdezi, hogy jól átgondoltam, biztos el akarok menni?! Azt mondja, ma még egyszer gondoljam át.
Szerintem átgondoltam elégszer és ami fájdalmat okozott még ebbe a 2 napba, köszönöm elég volt.
És én is csak azt tudom mondani: legyen boldog a barátosnőivel, ha egyszer ők fontosabbak neki...
Komolyan???Hat ilyen pasitól tényleg jobb is megszabadulni...
Legyen boldog akkor a barátnőcskéjével.
Hát nem jött azzal a dumával...
Tegnap végre elmondtam neki. Nehéz volt. Besértődött, aztán el kezdett sms-ezni a csajjal, majd elmentek egy kicsit iszogatni is. Így legalább mostmár tényleg teljesen evidenssé tette számomra, hogy én soha nem voltam és nem lehettem volna olyan fontos neki, mint az a csaj. Legalább tudom, hogy jól döntöttem, csak ezt a hetet bírjam még ki. Vasárnap nagy valószínűséggel tudok költözni. . .
Döntöttem, végre elhatároztam magam és hétvégén költözök is albérletbe. Remélem jól alakul minden... Ma mondom meg neki, hogy költözök... Én idegileg már nem akarom tovább rűrni, amiket és ahogyan viselkedik velem. Tudom, hogy szemét dolgo, de kiváncsiságból megnéztem a kimenő hívásait. Alig ért haza és már rögtön hívta az egyik csajt. Na, köszönöm, én ebből többet nem kérek. Meg aztán abból is elegem van, hogy lekezelően beszél velem sokszor, mintha nem is tudom, kije lennék...
Na mindegy, most kell erősnek lennem, nagylány vagyok, majd túlteszem magam rajta.
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásaitokat! Sokat jelentett!!!
Én úgy értettem, hogy a Te helyzeted jobb, hogy őszinte. Szerintem próbáld megszeretni a barátait. Az most mindegy, hogy lányok.
Engem teljesen elzárt attól a lánytól.
Te meg ha akarsz, elhívhatod a barátait, csinálsz valami kaját, meg isztok valamit...
Még lehet, hogy át tudnád ezt lendíteni jó irányba. A barátod lehet, hogy jól elcsodálkozna. Szerintem valamit megtalált emberileg (nem mint nőben) azokban a lányokban, ami benned nincs meg. Ezért kellene elhívni őket, és kiismerni.
Lehet, hogy nem kezelne így le a barátod, hanem felnézne Rád.
Egyetértek veled. Még mindig jobb lenne, ha ezek pasik lennének, haverok. Viszont, ha azok lennének, talán ők meg vinnék kocsmázni...
A kettő közül nem tudom, melyik a rosszabb vagy jobb... :-(
Nálunk is volt ilyen helyzet, egy kedves okos lány, aki tudom, h tetszett/tetszik neki(ennek hangot is adott). SZóltam, h engem zavar, hogy a lány őt keresi meg a problémáival. Segített neki munka-ügyben. Én mondtam, h akkor lenne ez normális, ha mondjuk én is mehetnék, de én ki voltam rekesztve a "kapcsolatukból" Később kiderült, hogy a lány barátja elment a "megbeszélésre". Furcsa. Engem nem tudom, miért kellett teljesen kihagyni. Mindegy, azóta elvileg nem beszélnek. De sztem leveleznek néha, csak már nekem nem is mondja el. Ő ilyen típus, elhallgat dolgokat, hogy ne bántson meg. Hiába mondanék bármit, letagadná, és én lennék a hülye féltékeny barátnő. Inkább nem hozom fel.
Ennél százszor jobb ez az eset, amikor tényleg haverkodni megy, és meg is mondja.
Szia Kate86!
Elolvastam az egész eddigi hozzászólásaidat és ez a problémád először itt a fórumon tavaly augusztusban merült fel. Ha ez több mint fél év alatt nem oldódott meg, akkor nem is fog. Vagy elfogadod, hogy a párodnak női barátai vannak, vagy nem és akkor ott hagyod.
De abba gondolj bele, ha akarna a lányoktól valamit, már megtette volna. Még mindig veled van pedig állandóan ez a téma nálad. Tudom, hogy nehéz, de próbálj meg túllépni rajta, ha pedig nem megy, akkor ne erőltesd ezt a kapcsolatot.
Tudod, azt mondják a barátság fontosabb, mint egy párkapcsolat, a barát az örök a párunk pedig nem biztos.
Te megszakítanád a barátságot a legjobb barátodat csak azért, mert a párod azt kéri, mert őt zavarja?
persze hogy szarul esne,csak azt mondom, hogy azért nem fogok velük összeveszni mert a bnöjüknek épp nem tetszik.de mindegy mert valszeg annyira a csaj befolyása alatt vannak hogy úgysem jönnek. egyik haveromat 2 hónapja nemis láttam.csak arra nem jön rá sok csaj hogy egy idö mulva ezzel majd jól elriasztja a pasit magától.ja és nem rád értem vagy akárkire itt.
jó lenne ha lenne vmi megoldás h a barátságunk attol megmaradjon mert neki épp van vkije
Az se jobb, ha nem mondják meg. De fordított esetbe neked hogy esne???
Egyébként nekem nem lenne semmi bajom, ha együtt mennénk, én is jobban ismerhetném őket...
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Lányok/nők barátsága. Ez barátság, több lehet barátságnál (de nem romantikus), vagy valójában romantikus kapcsolatban vannak?
- Szerintetek mi a fontosabb: Egy Kapcsolat vagy egy Álom?
- Mi van, ha a pénz fontosabb a kapcsolatban? Mit tennétek?
- Mi a legfontosabb egy kapcsolatban?
- Egyik legfontosabb emberi kapcsolatunk: a barátság