Egyik legfontosabb emberi kapcsolatunk: a barátság (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egyik legfontosabb emberi kapcsolatunk: a barátság
Szerintem ez is időfüggő.Vannak hosszantartó nagy
szerelmek és barátságok.Azonos nemüek közt inkább
el tudom képzelni a hosszut.Különnemüeknél már
nem.Sánta a dolog.Saját tapasztalato m az, ha másik
nemünél nem voltam elég eredményes,megpróbáltam
"barátja" lenni,csak a közelében lehessek.Nyilván
valóan odavoltam érte.Aztán ha nem vezetett e próbálkozás eredményre,lassan ellaposodott a
kapcsolat,minden rossz szó nélkül.Más esetben
barátok voltunk évekig,de aztán regénybeillő hatalmas szerelem lett a vége.Jellemző,hogy amikor
25 év után telefonon megkerestem,azt mondta nem
veszi jó néven,hogy hivtam,nagyon rosszul esett
mert nekem ő vol a"Ő".
Szerintem ez is időfüggő.Vannak hosszantartó nagy
szerelmek és barátságok.Azonos nemüek közt inkább
el tudom képzelni a hosszut.Különnemüeknél már
nem.Sánta a dolog.Saját tapasztalato m az, ha másik
nemünél nem voltam elég eredményes,megpróbáltam
"barátja" lenni,csak a közelében lehessek.Nyilván
valóan odavoltam érte.Aztán ha nem vezetett e próbálkozás eredményre,lassan ellaposodott a
kapcsolat,minden rossz szó nélkül.Más esetben
barátok voltunk évekig,de aztán regénybeillő hatalmas szerelem lett a vége.Jellemző,hogy amikor
25 év után telefonon megkerestem,azt mondta nem
veszi jó néven,hogy hivtam,nagyon rosszul esett
mert nekem ő vol a"Ő".
Szerintem szerelemben, és barátságban egyaránt van Igazi.
Nekem a legjobb barátnőm olyasvalaki, akivel szsen régen nem találkoztunk, de gyakran telózunk, felhőtlenül örül az örömömnek és osztozik a bánatban énis, detto.
Egyszerűen érzi az ember, ha egy barát lrdek-vagy Igazi barát.
Tény utóbbiból csak 1-2 létezik, a másikból amennyit szeretnél.
Barátságban szerelemben nemhiszek.
A barátságok nagyrésze a következőkről szól többnyire.Ha ff nő közti a dolog,akkor az egyik biztos hogy többre vágyik.Ha egyneműek közti a dolog,akkor az esetek nagyrészében valamilyen érdek van mögötte.Nem ismerek más típusú barátságokat.
Mekem van egy igazi barátom,idös de nagyon szeretem.Neki köszönhetem hogy a depresziómbol gyogyulok.Tudnotok kell férjezett vagyok 28-éves házasság!! de sose hittem volna hogy létezik számomra még a nagy "Ö"!!! De sokat aggodom érte ,messze lakik töllem de találkozunk 4.hetente- három..ez igen nagyon kevés tudom. Mindent megtudunk beszélgetni én nagyon boldog vagyok hogy van nekem !!!! És ö is,talán neki mönnyeb mert függatlen,nekem nehezebb, surlodok és bevallom igen szerelmes vagyok ebben a korban!!
Nem tudom mi lessz velünk olyan fájdalmas,beszélgetünk minen nap a skypen!! Igy tartsuk egy másban a lelket!! Ö benne mindent megtaláltam.....még öbbet amit soha életemben nem!!! Gondoskodást,álmaim valora váltását, szeretettet, és biza a szexet is amit már rég nem éreztem!! Ne nevessetek ki de öszinte voltam és leirtam nektek....igen idös korban is van szerelem!!!ENGEM IS ELÖSZÖR MEGRETTENT DE VALÓSÁG!!Naprol-napra jobban hiányzik hogy melettem lehetne, de hát nem lehet itt a férjem!! ...de szenvedek,,, az idö talá megold mindent várok és fojtatom igy mert ö nekem az élet!!! Köszönöm ogy le irhattam !!!????
Nekem volt egy nagyon jó barátnőm. Legalábbis azt hittem az. Sülve-főve mindig együtt voltunk. Aztán történt valami. Kihasznált, átvert. Nagyon bántott a dolog, de próbáltam túltenni rajta magam. Onnantól már nem voltak bensőséges beszélgetéseink, csak általános érdeklődés. Ezek a beszélgetések is egyre ritkultak. Most ott tartunk, hogy két hete már nem hív, nem keres. Lehet, hogy makacs vagyok, de én sem keresem. Elvégre Ő volt az, aki felrúgott mindent. Próbálom elfelejteni a múltat és új barátnőt keresni, de nem bízom már senkiben. Egyébként is nagyon nehezen barátkozom, nekem idő kell mire nyitni merek valaki felé.
Egy igazi barátnőm van, aki már 27 éve mellettem áll. Ő ott volt akkor is, amikor műtöttek, és akkor is amikor az örömömet kellett valakivel megosztanom. Bármikor hívhatom, és ez fordítva is igaz. Remélem, hogy még sokáig azt mondhatom hogy van egy igaz barátnőm.
Nézzük meg kicsit a barátság erkölcsi vonatkozásait.
Ugrás a teljes írásra: Egyik legfontosabb emberi kapcsolatunk: a barátság
További ajánlott fórumok:
- Lányok/nők barátsága. Ez barátság, több lehet barátságnál (de nem romantikus), vagy valójában romantikus kapcsolatban vannak?
- Barátság extrákkal kapcsolatból szerelem
- Barátodnak fontosabb egy nő barátsága, mint Te, illetve a kapcsolatotok?
- Melyik lehet tartósabb, elmélyültebb kapcsolat? Szerelem, vonzalom első látásra vagy a barátságból lassan kialakuló szerelem?
- Fél a komoly kapcsolattól, de azért több van köztünk mint barátság?
- Mi a legfontosabb egy kapcsolatban?