Szerintetek melyik a legjobb fogkrém? Ti melyiket használjátok? (beszélgetés)
ÁÁÁ megint az amerikaiak. Minden hülyeség innen indul.
McDonald's, extra méretek. TopShop-os ócska, vacak termékek, mindenféle "menő" diéták, tabletták.
Ezek csak össze-vissza beszélnek, mikor mit akarnak éppen eladni. Ennyi.
- A New Jersey Egészségügyi hatóság legújabb felmérése megerősítette, hogy a csontrák előfordulásának gyakorisága 6,9-szeresére emelkedett a magas fluorid tartalmú víz fogyasztása miatt a fiatal férfiaknál.
- A fluoriddal dúsított víz fogyasztása miatt a combnyak, illetve csípőtörések száma kétszeresére emelkedett a férfiaknál és a nőknél egyaránt,
- A fluorid növeli a meddőség gyakoriságát,
- Jelenleg az Amerikai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (FDA) álláspontja szerint a fluorid egy engedély nélküli új gyógyszernek minősül, aminek biztonságos alkalmazására vagy hatékonyságára nincs bizonyíték,
- Az FDA szerint a fluorid nem számít fontos tápanyagnak,
- A fluorid fokozottan mérgező,
- A Nemzetközi Fogorvosi és toxikológiai Akadémia a fluoridot nem engedélyezett fogorvosi szernek minősíti magas fokú toxikus tulajdonságai miatt.
- A Procter and Gamble tanulmánya rámutatott, hogy az ivóvizek fluorozásához használt mennyiség fele már mérhető és jelentős genetikai károsodást eredményez.
- A fluoridot nem lehet olyan mértékben felhígítani, hogy legálisan az óceánba lehessen önteni, ugyanakkor azt állítják róla, hogy 1 mg/l hígításban az ivóvízhez adagolva biztonságos.
Szerintem pedig a fogkrém a legfontosabb.
A gyerekek csak este mosnak fogat Elmex fogkrémmel, de egyetlen egy lyukas fogunk, vagy csak kicsit fekete sincs.
Az Elmex Erosion Protection az kifejezett a fogzománc erősítésére javasolt, enyhe mentolos íze van.
Egyébként mindegy, hogy milyen fogkrémet használsz, szerintem a fogkefe a lényeg, valamint a fogmosási technika.
Én leragadtam az amodentnél. A sima fehérnél.
Próbáltam más fogkrémeket, de egyik sem volt az igazi. A többi fogkrémnél azt érzem mintha valami réteget tenne a fogamra, ami nagyon kellemetlen érzés.
Nekem pl teljesen mindegy,hogy milyet használok,mert nincs semmi probléma a fogaimmal/ínyemmel,de a páromnak csak a parodontax jó,mivel sokszor van ínygyulladása.Ettől viszont javult a helyzet.
A sógornőmnek nagyon érzékenyek a fogai,ő sensodyne-t használ.
Szerintem mindenkinek más jön be.Amúgy van valami probléma és arra megfelelőt keresel,de még nem találtál?
Fogdokim javasolta a Paradontaxot, nehéz volt megszokni az ízét, kb 1 éve használom folyamatosan és már kezdek rosszul lenni az ízétől.
Nemrég kaptam egy fogkrém mintát, Blend a med (sötétkék tubus bordó csíkkel) ez nagyon jó !!
Ezt ajánlom! :o)
További ajánlott fórumok:
- Kiltix vagy Scalibor? Ti melyiket használjátok?
- Melyik egészségesebb és gusztusosabb, a papírzsepi, vagy az anyag mosható zsebkendő? Ti melyiket használjátok, tarjátok előnyösnek?
- Frosh öblítő és egyéb tisztítószerei mennyire jók, melyiket használjátok?
- Mi a különbség a DVD és a DVIX között. Melyiket használjam?
- Szerettek napozni?Naptej, napolaj, krém, spray.Melyiket használjátok szivesen?
- Nem működik a Winamp-om. Mi tegyek? Ti melyiket használjátok?