Mi a különbség a DVD és a DVIX között. Melyiket használjam? (tudásbázis)
sajnos igen :(
azért nem lehetett leányálom, amikor egy békés kiscsalád lakásába váratlanul benyomultak a rendőrök, aztán mindent vittek, ami "gyanús lehet"
vele együtt a családi dvd-iket, stb.. és hónapok múltán kapták csak vissza
az egész ügy majdnem egy évig tartott, addig izgulhattak, hogy lesz-e valami belőle :(
szóval elég nagy kellemetlenség lehetett, ki voltak bukva nagyon :(
volt egy szép filmgyűjteménye, valaki feljelentette névtelenül...
lett belőle kellemetlen házkutatás, lefoglalás, rendőrségi ügy - persze szerencsére semmi, mert az nem bűn, ha magadnak letöltesz filmeket (a feltöltés nem bizonyítható, ill. nem is nézték)
jól van, csak jószándékkal írtam, sosem tudhatod, mikor ki nyom fel.. (barátunkkal megtörtént, azért mondom) :(
(tudom én is, a letöltés magában nem bűncselekmény, de a feltöltés már igen - és a legtöbb helyen vissza is kell töltened, ha már leszedted...)
A divx-es formátumban is lehetnek eltérések, de általánosságban a DVD-formátum adja a legszebb képminőséget, én arra szoktam törekedni.
Ha kevés a helyed, akkor viszont 5-6 divx film is elférhet egy 1 lemezre, míg a DVD-formátummal csak egy (de ennek nyilván sokkal jobb a minősége).
További ajánlott fórumok:
- Kiltix vagy Scalibor? Ti melyiket használjátok?
- Melyik egészségesebb és gusztusosabb, a papírzsepi, vagy az anyag mosható zsebkendő? Ti melyiket használjátok, tarjátok előnyösnek?
- Frosh öblítő és egyéb tisztítószerei mennyire jók, melyiket használjátok?
- A kislányom szeretne Nintendót vagy Wii játékot. Mi a különbség a kettő között? Melyiket érdemes venni és hol?
- Mi a különbség a DVD+R és a DVD-R között? Ha képeket/videókat szeretnék kiírni melyiket vásároljam meg?
- Mi a különbség a NoCarb liszt és a NoCarb Rost sütőmix között? Melyiket érdemes rendelni és miért??