A kislányom szeretne Nintendót vagy Wii játékot. Mi a különbség a kettő között? Melyiket érdemes venni és hol? (tudásbázis)
Sziasztok!
Látom már régi az utolsó hozzászólás, de nagyon kíváncsi lettem a játékra.
Gondolkodom rajta, hogy családi ajándékként megkéne venni a játékot. :P
Sziasztok*
Nekunk is van wii jateknk.
Van egy 5,5 es egy 4 eves fiam. 1 eve vettuk es mar akkor siman hasznaltak a sport jatekokat is. imadjak, es a sportos jateko, meg is mozgatjak a gyereket. Nem vagyok feltetlen annak a hive, hogy videojatek kell a gyereknek, de ha mar valaki mellette dont, legyen wii. Szerintem, azet jol fejleszti a gyerek kezugyesseget. persze azert barkacsolni, rajzolni, meg az egyeb hagyomanyos dolgok azert jobbek es egeszsegesebbek, de ma mar modern vilagot elunk. nalunk szabalyozva van a jatek ideje, es betartjak a gyerekek. nem is minden nap engedelyezett, nyaron, meg szinte csak hetente. Mrteket kell tartani, es akkor nem artalmas, hanem meg hasznos is.
Csilla
Mindig megdöbbenek, ha valaki tudatosan arra törekszik, hogy a gyerekét órákra a képernyő/számítógép elé szögezze.
Nem biztos, hogy akkor teszünk jót, ha azt adjuk, amit szeretne, miközben azt kéne, amire szüksége van.
65-rol van learazva. Es ez a jatek a legjobb amit adnak hozza, mert ebben sok jatek van egyutt.
Itt megtudod nezni:
Az ara a Pixmaniaban :
* NINTENDO Wii konzol (a termékkel: Wii Sports)
* Akció!
62 729 Ft
Hol vetted és mennyiért ?
Köszi M
Akkor szerinted érdemesebb a wií-t venni ?
Árban mi a különbség ?
Nagyon köszi mari
A Ps3 es a xbox360-hoz hasonlo konzoljatek.
Ezt kihagytam :D
Sziasztok ! Tanácsot szeretnék kérni. A kislányom szeretne Nintendót vagy valami wií játékot. Segítsetek légyszi. Mi a különbség a kettő között ? Melyiket érdemes venni és hol ?
Előre is köszi Mari
További ajánlott fórumok:
- Kiskutyát szeretnék a 3 éves kislányomnak. Melyik fajtát ajánlanátok? Kertes házban lakunk.
- Ékszerteknőst szeretne a kislányom. Terráriummal, stb. együtt kb mennyibe kerül?
- Mi a különbség a DVD+R és a DVD-R között? Ha képeket/videókat szeretnék kiírni melyiket vásároljam meg?
- 21 évesen, anyukaként csak érettségim van. Szeretnék tanulni, de akkor bölcsibe kell adnom a kislányom. Ti beadnátok, vagy várnátok?
- 7 hónapos csak anyatejes kislányom nem igazán fogadja el a kínált ételt. Szopi után kínálom, szeretnék sokáig szoptatni. Mit tegyek?
- Klímát szeretnék beszereltetni itthon. Van egy 4 hónapos kislányom. Mit gondoltok?