Frosh öblítő és egyéb tisztítószerei mennyire jók, melyiket használjátok? (tudásbázis kérdés)
A nyáron vettem a Tescoban egy öblítőt és az nagyon jó volt. Amikor elfogyott kb két hete ismét vettem egye a Tescoban, de az már csak szinte víz volt. A ruhák kemények maradtak, illatuk semmi.
Miért van, hogy megjelenik valami, ami jó, de legközelebb már semmit sem ér?
Szia!Tudnál segíteni h hol érdemes vásárolni ezeket a termékeket???Ill. a mosó hatása és illata is jó a folyékony mosószernek?
Köszönöm!
Írtam privit is:)
Köszi.
Niki
No-ban lényegesen olcsóbb ez a termék, mint itthon..
Szerencsére itt a faluban van egy "német" bolt, No-ból hoznak be csokikat, tisztítószereket, stb..
csak egy példa: a DM-ben 1,5L Frosch mosószer 2.700 (!) Ft, míg itt a boltban 1.400 Ft 2L(!!), úgy, hogy a boltos ráteszi a hasznát.. és még sorolhatnám..
Ha van valakinek olyan ismerőse, aki rendszeresen jár ki No-ba, érdemes vele Frosch cuccokat hozatni..
Én minimális mosószerrel mosok, mert Wellos mosólabdát is használok, így 2 L Frosch mosószer legalább 2 hónapig elég, úgy hogy a 3 gyerkőc mellett naponta minimum 2-szer elindítom a mosógépet. Mosószerből 3 félét már kipróbáltam, mindegyik nagyon jó. A Frosch mosogatóra azért álltam át, mert a sok mosogatástól nagyon csúnya lett a kezem, és nem javult, míg nem váltottam Froschra..Ami pedig számomra érthetetlen, a bőrgyógyász miért nem hívja fel a figyelmet arra, hogy milyen mosószerrel mossunk, mosogassunk, ahelyett, hogy gyógyszeres krémeket ír fel..
Szia!
Az Ázsia centerben levő illatszerek, tisztító és tisztálkodó szerek "eredetiségi" vita még mindig itthon szerintem, de ha azt mondod, hogy jó az onnan kapott Frosch, én elhiszem:)
Az öblítőt én a müllerben szoktam venni, pedig már én is néztem egy eurós üzletben, de nem találtam:( A müllerben az 1 literes kiszerelés (asszem csak ez van) 695 ft volt 3 hete. Néha volt akcióban, akkor 650ft volt, de ennél lejjebb nem, csak feljebb ment az ára.
Sok szerencsét!
Köszönöm mindenkinek az infókat, holnap megyek beszerzőkörútra.:)Igen sajna nem a legolcsóbb termékek:(.
Patyoma-de jó, hogy Te ilyen olcsón jutsz hozzá, nálunk nem láttam Frosh-t az egy eurósban, pedig kerestem:(
Nekem a kék színű öblítő vált be a Frosch-tól.(most a neve,vagyis hogy milyen illat azt nem tudom-de kék :) )
Az ecetes tisztítója szuper!
A ph-semleges tisztító is nagyon jó pl.felmosáshoz,takarításhoz-sőt mosáshoz is ajánlják!
Fertőtlenítő alatt az ecetest értettem, bocsánat a képzavarért.
A mosogatószere nekem se jött be igazán, és ahhoz viszont drága. Mondjuk alapvetően az egész termék család drága, de ha már szeretnénk látni a címkéjén legalább, hogy bio, akkor bele kell nyúlni a pénztárcába..:s
A gránátalmás öblítőt ajánlom leginkább:)
szerintem olvass utána a Froschnak..
Egyébként igazad van, a tisztítószerek háztartási VEGYSZEREK..
További ajánlott fórumok:
- Kiltix vagy Scalibor? Ti melyiket használjátok?
- Melyik egészségesebb és gusztusosabb, a papírzsepi, vagy az anyag mosható zsebkendő? Ti melyiket használjátok, tarjátok előnyösnek?
- Szerintetek melyik a legjobb fogkrém? Ti melyiket használjátok?
- Mi a különbség a DVD és a DVIX között. Melyiket használjam?
- Szerettek napozni?Naptej, napolaj, krém, spray.Melyiket használjátok szivesen?
- Szerintetek milyen tisztítószert használjak?