Szerettek napozni?Naptej, napolaj, krém, spray.Melyiket használjátok szivesen? (tudásbázis)
Szia!
Remélem még nem késő...
A Paradicsomos napozót használom a 22 faktorút.
Én nagyon szeretem, mert nem lesz szürke a bőröm, ha esetleg sokat napozok, hanem tényleg szépen barnít.
Régen használtam a Piros-barna menyecske napozót, de azt nem tudom, hogy létezik e még
szia!
nekem gyerekkoromban nagyon jó volt a bőröm, sehol egy anyajegy, sose égtem le, csoki barna voltam,
mostanra - talán a megváltozott sugárzás stb miatt is - már sokkal érzékenyebb a bőröm..
nekem a Vichy vált be, ill a La'roche, mind nagyon jól kenhető, nem jön le a vízben, (ettől függetlenül intenzív napozásnál 2-3 óránként újra kell kenni), alapvetően illat és szinező mentes, és a spray-s verzió nagyon sokáig elég.
Én magamnak nyár elején veszek egy 50-est arcra, az egy kissebb tubusos, egy 30as és egy 20as spray-st, és azzal elvagyok egész nyáron. Aki nem sűrün megy napra (én szinte egész nyáron balcsin vagyok), annak sokkal kevesebb is elég.
a lényeg hogy mindig a nap erejéhez és a bőrünk minőségéhez válasszunk, sokkal csúnyább egy csupa anyajegyes, leégett, foltos , ráncos bőr, mint esetleg egy kevésbé bronzbarna...
Szeretek napozni, de nagyon fehér a bőröm, pillanatok alatt leégek. :(
Én min. 40 faktoros, Nivea naptejet használok, külön testre és arcra.
régebben sokat napoztam. mostanra már inkább csak szoli.ugyanis nem sok időm van ilyesmire.
amúgy nem hasunáltam soha semmit
jó bőröm van.sosem égtem le
További ajánlott fórumok:
- Kiltix vagy Scalibor? Ti melyiket használjátok?
- Melyik egészségesebb és gusztusosabb, a papírzsepi, vagy az anyag mosható zsebkendő? Ti melyiket használjátok, tarjátok előnyösnek?
- Frosh öblítő és egyéb tisztítószerei mennyire jók, melyiket használjátok?
- Szerintetek melyik a legjobb fogkrém? Ti melyiket használjátok?
- Mi a különbség a DVD és a DVIX között. Melyiket használjam?
- Nem működik a Winamp-om. Mi tegyek? Ti melyiket használjátok?