Szerintetek ez jó szakdolgozat címnek? (tudásbázis)
ne kérdés legyen a címe szerintem.
döntsd el, hogy miről szeretnél írni, és a végén ráérsz címet adni az egésznek :)
valamint a konzulenseddel beszéld meg, neki kell, hogy elnyerje a tetszését
Akkor egyenlore a kérdés, hogy ki mit szól ehhez a címhez? Egyutt mindketto..
Tudatosan vásárolnak az emberek?
Mi alapján dontunk vásárlásaink során?
Ezért gondoltam én is, hogy így jobb lenne. De várd meg a többieket, nekik is lesz véleményük.
Délutánra biztos jönnek! :)
Jaj én úgy gondoltam ez két kulon cím.. Vagy az egyik vagy a másik.. De legyen mindketto? Meggondolom :)
Mert vegul is a munkam nem csak a tudatos vasarlasrol fog szolni, mert arra nincs sok szakirodalom (nem akarok nagyon belemenni mar a kornyezettudatos, meg hogy kell sporolni, ilyeneket mar nem akarok beleirni).
Így, akár mind a kettő lehet egymás alatt (ne egymás mellé). Ez így nem hosszú, és tartalmazza a témát, ami összetett. Egy hosszabb mondat nem lenne szerencsésebb.
Nekem így tetszik. :)
Tudatosan vásárolnak az emberek?
Mi alapján dontunk vásárlásaink során?
"Fogyasztói döntéshozatal a mindennapi vásárlások során "
....az erős külső behatások árnyéban.
És a mindennapi helyett maradhat, csak a napi, hogy hangyányit rövidebb legyen a cím.
Három dolgot szoktam ilyenkor tanácsolni: gondold át, jól ráillik-e a témára, frappáns és tömör-e, és a védésen fejből, izgulva is egyszuszra el tudod-e mondani (és le lehet-e jól fordítani).
A döntéshozatal túl tág, nem utal a tudatos vásárlói magatartásra, ugye az ember ilyenkor saját jogaival és érdekeivel tisztában van, él is velük, és másokra (ismerőseink, utódaink, környezetünk) is tekintettel van. Ez a döntéshozatalnak csak az egyik lehetséges formája...
Szerintem szűkítsd, konkretizáld, még dolgozz rajta.
Fogyasztói döntéshozatal a mindennapi vásárlások során
Vagy hogy lehetne még kicsit szépíteni? :)
A téma a tudatos vásárlást foglalja magába és hogy mivel lehet befolyásolni az embereket, mi alapján döntenek...
További ajánlott fórumok:
- Miről írtad a diplomamunkád, szakdolgozatod?
- Grafológusi szakdolgozathoz írásmintákra lenne szükségem...
- Tippek a sikeres államvizsgához és szakdolgozatvédéshez
- A szakdolgozatomhoz kéne, hogy segítsetek! Le tudnátok írni, hogy mit gondoltok az APEH-ről mint szervezetről, az ott dolgozókról, stb?
- Írt valaki közületek vallási témájú beadandót, szakdolgozatot? Anyagot gyűjtök!
- Most állok neki a szakdolgozatomnak. Hogyan? Mik az első lépések?Segítsetek..