Tippek a sikeres államvizsgához és szakdolgozatvédéshez (beszélgetés)
Nagy-nagy gratula Neked!
Látod-látod, kár volt ennyire parázni:)))
Figyi! Ha ez nem sikerül, akkor semmi értelme nem volt az elmúlt x évnek! amúgy meg, nekem az a szeméyles tapasztalatom, h az államvizsga 1000x sem annyira húzós, mint egy-egy szigorlat! Én mai napig inkább bevállalnék 1 államvizsgát, mint egy élettan, avgy egy anatómia szigorlatot..... :S
Hajrá!!!!!
Itt vagyok, itt vagyok!!:) Bulizni csak holnap fogok, mert hogy van miért!!! :):):):) Kitűnő lett a diplomám!! :):):):):)
A védésen angyon kekeckedtek, a védést vezető tanár megkérdőjelezte az egész munkámat, amiért ugye maximális pontot kaptam a konzulensemtől, na mind1. Lényeg, hogy maradt az 5ös, és minden 5ös, így kitűnő! Még nem fogtam fel igazán, de nagyon boldog vagyok! :)
Nekem még odább van az...:)
Csak nézem mit alkottok itt.:)
Nízem a nagyokat!:)
Az meglehet :)
Te mikor államvizsgázol? :)
köszi :)
sok sikert holnapra! nagyon ügyes leszel :))
Na igen, ezt kell valahogy megtanulni, hogy ne azon agyaljak, hogy mi volt a 34. oldal utolsó sorának 2. szava.. :D
Már nagyon izgulok. Remélem holnap ilyenkor már nagyon megkönnyebbült és boldog leszek!
Diplomás lettem :)
4-est kaptam végső jegynek, pedig a szakdolgozatra 3-ast adott a konzulens és az opponens is. Elsőként feleltem, a tételt végig mondtam a védést is majdnem. Aztán kérdezgettek, de nehéz volt válaszolni, hiába tudtam volna magyarul a választ. De volt, hogy magyarul sem tudtam volna mit mondani.
Aztán kimentem, tanácskozott a bizottság, behívtak és közölték az eredményt. Mindenki gratulált és megdicsértek, hogy milyen szépen felkészültem, nagyon meglepődtem, de jól esett :)
Nálunk a védésre is kellett sokat készülni, a konzulens és az opponens előre megadott 2-2 kérdést és azokra kellett válaszolni a védés során, a szakdolgozatból nem kérdeztek.
Holnap már Te is túl leszel rajta! Szorítok Neked! :)
köszi!
nem vészes,én a védésre egy szót se gyakoroltam...kb annyit kérdeznek miért ezt a témát választottad,mit gondolsz a bírálatokról, milyen kutatásmódszert alkalmaztál...kb ilyesmi,erre nagyon nem kell tanulni,hisz te irtad,tudod mit miért...
Gratulálok! Nagyon ügyes vagy!
Remélem nekem is menni fog! Ma a védést próbálgattam, de csak makogok, nem tudom összerendezni a dolgokat. :S
sziasztok
nem volt vészes.bár aki tanul annak nem vészes,aki meg nem tanul annak nyilván nehéz...de senkit se buktattak meg,meg szerintem nem is akartak...pár kérdést feltettek a szakdogával kapcsolatban,a tételből elmondtam pár sort és ennyi...siker:P
max pontos?? nekem is 100ból 98- pontos lett, győztek "fényezni", komolyan mondom még én voltam zavarban...totál égtem...feltettek belőle 2 alapvető kérdést, és mivel valóban én írtam:) tudtam is rá válaszolni, ennyi::::)
ezek után a tételem felét elmondtam és mondták köszönik szépen...
hát nekünk magunkat kell vinni, meg a tudást :D
én csináltam prezentációt, azt ugye viszem pendriven.. ennyi, meg toll, amivel írsz.
Sziasztok
én keddre vagyok beosztva,de hétfőn már kezdődnek a vizsgák. van valami megnyitó vagy ilyesmi ami miatt be kéne mennem hétfőn?Vagy elég ha kedden,amikor én jövök akkor megyek be..
További ajánlott fórumok:
- Miről írtad a diplomamunkád, szakdolgozatod?
- Grafológusi szakdolgozathoz írásmintákra lenne szükségem...
- Milyen ésszerű, elfogadható magyarázat lehet arra, ha valaki úgy bukik meg államvizsgán, hogy minden tételt megtanult?
- A szakdolgozatomhoz kéne, hogy segítsetek! Le tudnátok írni, hogy mit gondoltok az APEH-ről mint szervezetről, az ott dolgozókról, stb?
- Tanulási tippek államvizsgára
- Hogyan zajlik az államvizsgán a szakdolgozat védése? Ki mennyit készült az államvizsgára?