Grafológusi szakdolgozathoz írásmintákra lenne szükségem... (beszélgetés)
Kedves Mindenki!
Ismét regisztráltam magam, hogy köszönetet mondhassak mindenkinek, aki írásmintájával hozzásegített a szakdolgozatom megírásához!
Pénteken, azaz július másodikán tettem le az utolsó vizsgámat és most már boldogan és megkönnyebbülten mondhatom, immár okleveles szakember vagyok.
Még egyszer köszönöm Mindenkinek ☺ ☺ ☺
Szia.
Köszönöm, ma én is megkaptam. És mint e-mailben is megírtam 2 kérdésem még lenne:
- párkapcsolattal kapcsolatban látsz -e valamit
- valamint a jövőre nézve valami kiolvasható - e az írásomból.
Megvan, köszi!! Tök jó!!! Részleteket priviben!!
:-)
Kedves Fórumozók!
Most már szeretném, ha egyenlőre nem jelentkeznétek többen, mert az én kapacitásom is véges.
Ha végeztem a jelenlegi mintákkal, ami elég nagy mennyiség, meglátjuk. Egyenlőre adtatok rengeteg munkát, amit köszönök :)))
Puff, ezt akár én is írhattam volna, elégedjünk meg annyival, hogy ötös alá! :)
A munkámmal kapcsolatos jellemzés inkább hatos :D Pedig ebben nehéz lenne kamukálni, ha nem tudja, hogy mivel foglalkozom.
Szia!
Enyém is meg van?? Mármint a levelem megkaptad?
Kedves Varga Istvánné és lánya! Legyetek szívesek e-mail címet küldeni, mert az elemzést oda küldöm majd.Valamint mind a kettőtöktől kérem a nyilatkozatot is, amelyet nem tettetek bele a levélbe.A nyilatkozat nélkül nem adhatok véleményt.
Köszönöm.
Cím: az adatlapomon.
Szia, szerettem volna privit küldeni, de mindig hibaüzenetet kapok: "Sajnos az oldal letöltődése során hiba történt. Használd a Frissítés gombot, hátha csak pillanatnyi volt a hiba!"
Írtam mailt!
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem.
- Egy kis részvétre lenne szükségem..minden férfi bele akar halni egy kis megfázásba?! :-)
- Miről írtad a diplomamunkád, szakdolgozatod?
- Bevásároltam ma is ruhákból. Pedig már nincs is szükségem...
- Közbeszerzési referens szakdolgozatra lenne szükségem. Tudna valaki segíteni?