Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szeretek díszíteni. Aki feldíszítve bérel karácsonyfát, az... fórum

Szeretek díszíteni. Aki feldíszítve bérel karácsonyfát, az... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

tegnap 08:10
Nem gondoltam, hogy lehet ilyet bérelni.
17. Egyed Egon (válaszként erre: 13. - Michelle.r)
tegnap 00:04
"Külsejében gyakorta kistermetű és taszító, zord lelki alkattal rendelkező és rosszindulatú személy. Eredetileg a karácsonyt megvető, mesebeli manó, aki visszataszító külseje és mogorvasága miatt kiközösítetté vált, "A Grincs" című amerikai vígjáték főszereplője."
dec. 13. 16:12
nem
15. globus
dec. 13. 10:49
Nálunk minimál stílus van, semmi csicsa.
14. Myra
dec. 13. 10:48
Nekem mindig az unokám díszíti fel a fát.
13. michelle.r (válaszként erre: 12. - Egyed Egon)
dec. 13. 09:03
Szerintem nem. A Grincs nem a karácsonyt gyűlölte, hanem az azt körül lengő álszentséget.
12. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 13. 00:50
A Grincs karácsony-ellenes, amolyan "savanyú a szőlő" effektus!
dec. 12. 13:02
Az igazi grincsek nem is bérelnek.
10. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 11. 19:09

Lehet bérelni? Wáo király.

Azért tök jó, mert minden évben lehet teljesen más dizájn, nem kell horror összegért horror mennyiségű díszt megvenni. Ha előbb tudom...

Nálunk hétvégén lesz fadíszítés. Több kollekciónyi dísz áll évek óta dobozban, csak mert épp nem olyan színt álmodtam meg.

Bérléssel ez kikerülhető.

De vajon van rá biztosítás is? 🤔 Mert csak üveg díszek lehetnek, és több macskánk van. A világ legoptimistább emberei vagyunk. A műanyagot nem szeretem, a többit a macskák kicsinálják, még az üveg a strapabíróbb anyag.

Egyik évben volt "szövetes-hàlós" karácsonyunk, drágábbak voltak mint az üveg és sajnos a macskakarmok, fogak miatt sérülékenyebbek is. A megkímélt díszeket azóta egy nagy világító üveglámpásban tartom dekorként, így el lettek zárva az extra sérülékeny díszek a macskáktól.

Voltak szalma-, fa-, papírdíszek, azokat szétrágták. Mit lehet tenni... macskák 🤷‍♀️

dec. 11. 17:47

Nálunk a gyerkeknek a Jézuska hozta a Karácsonyfát. 24-én este/éjszaka öltöztették a felnőttek.

Míg kicsit voltak igazi fenyőt kaptak (az erdőből).

Ma már ők is praktikusabbnak gondolják a konténeres vásárlást. Aztán ki lesz ültetve a kertbe, vagy a kertészet visszaveszi.

8. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 11. 17:42

És aki nem süt/főz a családnak 6-8 fogásos karácsonyi vacsorát az ki?

Díszítsd fel a sajátodat, a mások megoldásaival meg nem kell foglalkozni.

7. libikóka (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 11. 17:02
Mondjuk " gazdagék " nappalijába valószínűleg nem másfélméteres fenyő megy.Egy négyessel már komoly küzdelem van,,plussz amennyi cucc arra kell:)Szóval,,
6. Enissa (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 11. 15:58
Ebből látszik nem vagyok gazdag, de még akkor igazi gazdag ismerősöm sincs.
dec. 11. 15:57

Én sem hallottam még, csak a kínai bolt kirakatában láttam kis műfenyőt feldíszítve. Nagyon gondolkodtam rajta, hogy kellene venni, mert én utálok díszíteni :D

Gyerekként meg fiatalon szerettem, de mostmár nincs türelmem, kedvem meg energiám hozzá.

dec. 11. 15:54
Pedig van. Gazdagéknál divat és természetesen december elején már áll puccban, profik által megkreálva.
dec. 11. 15:28
Nem hallottam még ilyet.
dec. 11. 15:27
Nem is hallottam még, hogy bérelni is lehet.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook