Szeretek díszíteni. Aki feldíszítve bérel karácsonyfát, az... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Lehet bérelni? Wáo király.
Azért tök jó, mert minden évben lehet teljesen más dizájn, nem kell horror összegért horror mennyiségű díszt megvenni. Ha előbb tudom...
Nálunk hétvégén lesz fadíszítés. Több kollekciónyi dísz áll évek óta dobozban, csak mert épp nem olyan színt álmodtam meg.
Bérléssel ez kikerülhető.
De vajon van rá biztosítás is? 🤔 Mert csak üveg díszek lehetnek, és több macskánk van. A világ legoptimistább emberei vagyunk. A műanyagot nem szeretem, a többit a macskák kicsinálják, még az üveg a strapabíróbb anyag.
Egyik évben volt "szövetes-hàlós" karácsonyunk, drágábbak voltak mint az üveg és sajnos a macskakarmok, fogak miatt sérülékenyebbek is. A megkímélt díszeket azóta egy nagy világító üveglámpásban tartom dekorként, így el lettek zárva az extra sérülékeny díszek a macskáktól.
Voltak szalma-, fa-, papírdíszek, azokat szétrágták. Mit lehet tenni... macskák 🤷♀️
Nálunk a gyerkeknek a Jézuska hozta a Karácsonyfát. 24-én este/éjszaka öltöztették a felnőttek.
Míg kicsit voltak igazi fenyőt kaptak (az erdőből).
Ma már ők is praktikusabbnak gondolják a konténeres vásárlást. Aztán ki lesz ültetve a kertbe, vagy a kertészet visszaveszi.
És aki nem süt/főz a családnak 6-8 fogásos karácsonyi vacsorát az ki?
Díszítsd fel a sajátodat, a mások megoldásaival meg nem kell foglalkozni.
Én sem hallottam még, csak a kínai bolt kirakatában láttam kis műfenyőt feldíszítve. Nagyon gondolkodtam rajta, hogy kellene venni, mert én utálok díszíteni :D
Gyerekként meg fiatalon szerettem, de mostmár nincs türelmem, kedvem meg energiám hozzá.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Gyerekkel vagy gyerek nélkül dísziteni a karácsonyfát? Hány éves kortól érdemes bevonni a gyereket?
- Ki szokta karácsony előtt 2-3 nappal feldíszíteni a fenyőfát?