Ki szokta karácsony előtt 2-3 nappal feldíszíteni a fenyőfát? (beszélgetés)
Amig a gyerekek kicsik voltak 23-án éjszaka díszítettem a fát, és reggel jött meg a jézuska.
Mióta nagyobbak együtt díszítjük 24-én.
Imádom a fa díszítést, nálunk ez több órán át eltart, mert teleaggatjuk a fát. Ajándékozás után, meg közös játék.
Én inkább a sütés-főzést intézem el korábban, hogy 24-e csak erről szóljon.
Elvileg ma akartuk, de sajnos csak holnap díszítjük fel a (mű)fát. Mindig hamarabb szoktuk, mint 24.-e. Akkor már csilivili hangulat van, nem munka. Csak a főzés egy része marad arra a napra :-)
Áldott békés karácsonyt mindenkinek!!!!!!
Már nálunk is áll a fa. Így legalább nem kapkodunk a díszítésével, s nyugodtabban tudok sütni-főzni. Az ajándékok még váratnak minket kicsit.
Békés és áldott karácsonyt Mindenkinek!♥♥♥
Mi 23.-án mikor már alszik a pici, állítjuk fel a fát, és csak az égősort tesszük fel. Másnap délelőtt díszités, utána meg megyünk nagyszülőkhöz. Előtte ajándék odacsempészés. Este mikor jövünk vissza, meg ajándékozás.
Mindenkinek Boldog Karácsonyt:-)
Nekem gyerekkoromban 24-én este volt a fa és alatta az ajándékok:)a szüleim ugy oldották meg hogy nem láttam amikor diszitették.
Most,hogy én is anya vagyok igy csináltam 2 évvel ezelöttig amikor a fiammal ketten díszitettük 24-én délelőtt és este jött az ajándékozás.
Tavaly a párommal és a fiammal hármasban történt a díszités.Idén is igy lesz.
Ma csomagolom be mindkettejük ajándékát mert ma nem látják:)))
Nekem még igy 28 évesen is jól esik a karácsony varázsa és békéje!!
Boldog és Áldott Karácsonyt Mindenkinek♥♥
Eddig nem szoktuk,
de most vettünk egy műfát, mivel gyerek korú már nincs a családban és nem kell miattunk kivágni egy édes-szép és még kiskorú fenyőcskét,
így vasárnap délután félig feldíszítettük a fát, és beállítottuk az egyik sarokba, majd ma este folytatjuk.
Elhatároztuk nem hagyjuk ezentúl szentnapra, mert van akkor elég dolog éppen :DDD
böldog és áldott karácsonyt minden betérőnek :D
Nekem, amióta van a párom és a gyerekek. Azóta 23-án éjjel feldíszitjük a párommal a fát és alá rakjuk az ajándékokat. Igy 24-dike reggel megtalálják az ajándékokat.
De most, hogy a párom dolgozik 23-24-én is igy 24 ájjel diszitjük a fát alá ajándékok és 25-dike reggel megtalálás. Öröm és újjongás egész nap.
További ajánlott fórumok:
- Mit szoktatok sütni karácsonyra? Hányféle süteményt csináltok?
- Ti karácsonykor ki szoktatok öltözni csinosan?
- Ti szoktatok karácsonyi zenéket hallgatni Szenteste?
- Karácsony közeledtével ti szoktatok adományozni védőnőn, családsegítőn keresztül?
- Mikulásra, Karácsonyra stb. szoktatok-e ajándékot vinni a gondozóknak és ha igen akkor mit?
- 3-4 éves korosztállyal milyen karácsonyi díszeket szoktatok készíteni, vagy hol találok ilyen ötleteket?