Ti szoktatok karácsonyi zenéket hallgatni Szenteste? (beszélgetés)
:)) Nem rossz a választék:))
én szeretem a jazzt, szeretem a swing zenét, de a karácsonyos-verziók kiborítanak; nem bírom... ma pl Aerosmithre porszívóztam, a kristálycsillárt pedig quimbyre pakoltam össze félig, a másik felére kispált tartogatok és megfontolom hogy fejest is ugrok a gránitba a létra tetjéről nagyon nagy, nagyon sok kar, nagyon apró kristályokat kell visszaaggatni, nagyon képtelen módon, nagyon nehezen hozzáférhető helyekre. Az esti sütésre meg elég lesz a gyerekzaj
[link]
Ezt neked küldöm karira!
:))
Igen hiper szuper válogatást rakok össze minden évben, nemcsak "alap" karácsonyi zenékkel, hanem különlegességekkel is, pl:
[link]
[link]
[link]
:))
Engem annyira megnyugtatnak ezek a zenék. Már Télapó környékén előbányászom a gyűjteményt, aztán szép sorban hallgatjuk.
Van olyan cd-m is, hogy swing stílusban nyomják a karácsonyi zenéket, még táncolni is lehet rá.
Nálunk is, eddig az autóban, de már fel kellett hoznom. :-)
Nem, azoktól kiborulok. Csütörtökön este az egyik kedvenc éttermemben vacsoráztunk volna de zengett a karácsonyi rinya és ez betette a kaput, felálltunk és átvonultunk máshova, ami szerencsére rinya-mentes volt, különben éhen maradtam volna
Nem a szentestére koncentrálódik a karácsonyi hangulat, hanem az egész készülődésre.
Szenteste? Őszintén nem tudom megmondani. De az biztos, hogy pár napja karácsonyi daloktól zeng a ház:)))
Igen. Andrea Bocelli cd a kedvenc.
Nálunk a "mennyből az angyal" c. nótával indul a gyertyagyújtás és egész vacsora alatt szól a cd,halkan,háttérben.
He!???
Nálunk már három hete az meg. :DDD
Amúgy mi az a Karácsony!?
Mikor, milyen kedvünk volt...
Most kiadták Magyarország kedvenc gyerekdalai Karácsonyi albumát. Gyerekek énekelnek rajta gyönyörűen. Nálunk most ez a "befutó":)
Már advent kezdete óta hallgatunk és karácsony este is.
Nem csak szenteste, már december elejétől hallgatjuk. Nagyon jó cd-im vannak.
Mi egész 24-én csak karácsonyi zenéket hallgatunk:)
Mi akkor hallgatunk karácsonyi zenét, amikor gyertyagyújtás van, és előtte, mig készülődünk rá.
Napközben meg szól a rádió, és ott folyamatosan ilyenket játszanak.
igen, nagyon jó lemezeink vannak
nem, megy a háttérben a tv, de beszélgetünk. Estefelé nézünk egy jó dvd- t.
nem. mert eleget hallom a melóhelyen és örülök hogy otthon már nem kell. :D
Igen! Meg előtte is pár hétig.. :-)
További ajánlott fórumok: