Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ha szoktad ajándékozni a kutyád: karácsonyra, szülinapjára, vagy mindkettőre? fórum

Ha szoktad ajándékozni a kutyád: karácsonyra, szülinapjára, vagy mindkettőre? (beszélgetés)

25. Panna.33 (válaszként erre: 20. - Enissa)
nov. 4. 21:24
Cukik ❤️
24. tien (válaszként erre: 23. - SzuzyF)
okt. 28. 09:55
Jack Russell a gyönyörűség?
23. SzuzyF (válaszként erre: 11. - 55Judit)
okt. 28. 08:48

Köszönöm szépen! 💖

Amúgy mindig szétesik az örömtől, de csak szülinapon és Karácsonykor van neki becsomagolva az ajándék :)

22. Csillagszem38 (válaszként erre: 21. - Csillagszem38)
okt. 28. 07:45
Marmint meg szoktam, ugy olvastam meg szoktad-e 😛🤣🤣
okt. 28. 07:44
Persze 😁♥️
20. Enissa (válaszként erre: 19. - Panna.33)
okt. 28. 07:16

A lányom 5, a fiam 8 éves volt.

Szinte a házunk mellett volt az üzlet.

19. Panna.33 (válaszként erre: 12. - Enissa)
okt. 27. 22:09

Drága csillagok! 🥰

Mennyi idősen voltak ilyen tündérien ártatlanok?

okt. 27. 21:52
Mind a kettőre kap valamit. Alap :)
17. tien
okt. 27. 21:43

Születésnapja Prézlinek🦮 nem ismert (mentett).

Neki mindennap karácsony,mert 0-24 -ben velünk van,ez a legnagyobb ajándék számára.

okt. 27. 19:39

Nekem nincs kutyus,,de a lányoméknak igen,és igen kutyi is kap ajándék apróságot.

Na meg Cirmoska is extra kaját.

Bár őneki a pár falat virsli a No.1😸

15. Enissa (válaszként erre: 13. - L.luiselotte)
okt. 27. 18:08
Aranyos neve van. :)
14. Enissa (válaszként erre: 13. - L.luiselotte)
okt. 27. 18:08

Egy fekete perzsa szájából, lógott ki a fehér farkinca.

Órákig feküdt a babakocsiban, sapkában, tipegőben.

Biztos szerette, mert amikor a lányom már megunta a játékot, ő még édesdeden aludt sokáig hanyatt. :)

13. l.luiselotte (válaszként erre: 12. - Enissa)
okt. 27. 17:49

l. Tudom

De mivel Magyarországon is engedélyezett név, május 16-án van a névnapja. Ettől jobbkor nem is lehetne, dupla

ünnep, mert május 16-án született a kis Barackunk.

2 a fehér egér és a macska - szupersztori! Hiába, a macskák ügyesek, de nem a sziámi volt ?

12. Enissa (válaszként erre: 6. - L.luiselotte)
okt. 27. 17:04

Semmikor, rajtunk kívül a cseheknek, lengyeleknek, románoknak, szlovákoknak és még 1-2 országnak fontos a névnap, de pl. az angolszász országokban nincs névnap.

A karácsonyi állat ajándékozásról eszembe jut mindig, hogy a gyerekeim tudtom nélkül lementek az állatkereskedésbe, és vettek a macskájuknak egy fehér egeret.

Amikor csomagbontás volt, ők elővették a macskaajándékát is.

Kiengedték az egeret, az egérke futásra vette a dolgot, be az asztal alá, tenyérnyi hely volt, cica utána, a másik felén már úgy jött ki a cica, hogy incifinci farkincája lógott csak ki.

Úgy esett, hogy sírás lett a vége, mert ők úgy gondolták, pajtást hoznak a cicónak.

11. 55Judit (válaszként erre: 8. - SzuzyF)
okt. 27. 14:57
Úr isten de tündéri kutyád van!💖
10. 55Judit (válaszként erre: 8. - SzuzyF)
okt. 27. 14:55
Szerintem a napi szintű ajándékbontástól is szétesne az örömtől. Meg te is. Én is. Csak nekem már nem lehet kutyusom.
okt. 27. 14:40
Mindenkinek egy ajándék lesz Karácsonyra: két kis fekete, kan puli kölyök.
okt. 27. 14:11
Karácsonyra, szülinapra (is) mindig kap ajándékot, de nem azért, mintha tisztában lenne vele, hogy miért kapja, egyszerűen szeretem nézni, amikor szétesik az örömtől, amikor kibontja.
7. globus (válaszként erre: 6. - L.luiselotte)
okt. 27. 13:52
Semmikor, náluk nincs névnap.
okt. 27. 13:37

A macskák szül napját megünnepeljük, extra kaja, játékok stb, a karácsonyt mi sem tartjuk.

Névnapjuk megünnepelhetetlen, Picike és Barack, bár utóbbinak utánanézek, hogy Obama mikor tartja.

okt. 27. 13:36
Én karácsonyra és szülinapra is készítek neki ajándékot. Családtagnak tekintem.
4. Görögtánc (válaszként erre: 3. - Görögtánc)
Amaunet*

Kutyás vagyok, de ebben most osztom Amanuet véleményét. :D

Ettől még megajándékozom, de sztem az inkább az én lelkemnek kell, gyakorlatilag magam ajándékozom azzal, hogy veszek valamit a kutyának és örülök neki. Karácsonyra szokott kapni vagy rágcsát vagy játékot.

okt. 27. 13:24
Szerintem a kutyát nem érdekli.
okt. 27. 12:56

Nálunk 9 nap van karácsony és a kutyám szülinapja közt :)

(1 nap híján újévi gyerek lett)

Én arra gondoltam, hogy amikor karácsony van, mindenképp szeretnék neki is ajándékot. Nem akarom, hogy azt érezze ő kimarad abból, amit olyankor napokig maga körül lát. Na meg jó érzés belevonni, látni ahogy örül.

Szülinapra pedig inkább egy apró rágcsa ami újdonság, vagy ilyesmi.

Persze lehet, hogy ő annyira nem tudja miért kapja (bár szerintem több év alatt a karácsonyt össze tudja majd kötni vele), én nagyon szeretek neki örömet okozni az év bármely napján. Azért igyekszem nem túltolni a vásárolgatást a kutyám számára. Nem könnyű, mert annyi cukiság meg finomság van nekik.

Már megvan a karácsonyi játék, s bár legszívesebben most odaadnám, de inkább elteszem az ünnepig :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook