Mi már évek óta nem ajándékozunk karácsonykor. Örülünk,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Mami57unoka)
dec. 21. 17:40
elég is az.
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Krisztikrisz)
dec. 21. 17:38
igen. sajnálom az ismerősödet :( igen,nem tudhatjuk ki meddig lehet velünk sajnos. bár,ha tudjuk hogy valaki már nem sokáig az sem jó,tudom mert Anyumnak megmondták mikor áttétes daganatos volt még 62-t sem élte meg :(
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Habitat)
dec. 21. 17:36
hát,igen. megváltozott minden...
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Smaragdzöld 🐉)
dec. 21. 17:35
Köszönöm szépen! Középkorú házaspár vagyunk,sajnos gyerek nem lehetett. Húgom is velünk lakik. Neked is Kellemes Karácsonyt még jó sokat! 🧡🍀🌲
17. Regin_a (válaszként erre: 9. - Zitu2)
dec. 19. 16:48
Ez igy jó
Van egy jóbarátom, soroltuk egymásnak miket szeretnénk és abból válogattunk. Igy nem tudtuk ki mit kap
B,nőmmel ezt nem lehet megcsinálni, de értelmes dolgot ha kettőt kapott tölem, az is az egyik parfüm volt :)
16. tumbo2 (válaszként erre: 4. - Asztanaviszta)
dec. 19. 16:42
szerintem sem kell újabb akármi,ami vagy tetszik,vagy nem.mivel az ízlésünk sem egyforma,így nem is próbálkozom.
15. tumbo2 (válaszként erre: 13. - Habitat)
dec. 19. 16:39
én senkinek sem veszek semmit.a gyerekek pénz kapnak,vacsorázzanak egy jót.bár utoljára a lázár séf nagy csalódás volt.
14. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 19. 16:39
De jó, hogy nem a keserűség szól a vallomásodból!
Legyen boldog, szeretetteljes ünnepetek! 🎄
Kívánom, örüljetek még nagyon sokáig egymásnak, jó egészségben. 🍀
13. habitat
dec. 19. 16:02
Lassan már én sem látom értelmét, mert erőltetett az egész. Megkérdezzük, ki mit szeretne, mire van szüksége (nem nagy dolgok). Magunknak is megvehetjük, és ez így nem is meglepetés, csak az ajándékozási szokás kedvéért oldjuk meg így, és egy kis aprósággal kiegészítjük. Nagy meglepetésekre nem telik, pénzt adni egymásnak meg nem igazán ajándék. A családi együttlét szeretetben sokkal fontosabb, de sokszor pont ez hiányzik a stressz miatt.
12. krisztikrisz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 19. 15:18
Szerintem is ez a legfontosabb. Van olyan ismerősöm aki már nem tud a családjával ünnepelni, hirtelen meghaltak körülötte.
11. mami57unoka
dec. 19. 15:16
A gyerekek ajándékot kapnak,mi felnőttek csokit.
10. vigyefene
dec. 19. 15:02
Mi elosztottuk a tennivalókat. A feleségem kiválasztotta hogy mit akar, én pedig kifizettem.
9. Zitu2
dec. 19. 15:00
Mi úgy szoktuk, hogy megkérdezzük egymástól hogy mit szeretnénk és december hónapban megvesszük neki. Vagy ő veszi meg magának és kifizetjük.
8. birebora
dec. 19. 14:50
Mi ajándékozunk. A felnőtteknek jelképeseket csak, hogy tudjanak bontani, a gyerekeknek többnyire komolyabb dolgokat (amit szeretnének).
7. PRM (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 19. 14:30
LEGFONTOSABB.
folyt.köv.
Szóval egész évben figyelem a családot, hogy kinek mi a vágya, álma és annak megfelelően ajándékozunk.
Legtöbbször élményt adunk, pár napos utazás, fürdöbelépő, nagyobb gyerekeknek szabadulószoba, gokart ilyesmi.
5. LBO
dec. 19. 13:44
Én egész évben figyelem a családot,
4. asztanaviszta (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 19. 13:32
Mi sem ajándékozunk. Nem a megélhetés miatt.
Mindenki meg tudja venni magának, amire szüksége van.
Nincs felesleges idő és pénzpocsékolás.
3. Myra
dec. 19. 12:32
Pedig kedves dolog, látni a szeretteink arcán az örömöt.
2. zena01
dec. 19. 11:47
Mi sem.
dec. 19. 11:47
További ajánlott fórumok:
- Mit ajándékozol Karácsonyra?
- Szerintetek bunkóság leállítani a karácsonyi ajándékozást mondjuk távoli rokonnal?
- Szerinted mi a karácsony igazi üzenete? Az ajándékozás jelentősége..
- Mennyire merülsz bele a karácsonyi ajándékozásba?
- Ha szoktad ajándékozni a kutyád: karácsonyra, szülinapjára, vagy mindkettőre?
- Osztály karácsonykor ajándékozás. Miért erőltetik?