Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szellemek igenis léteznek? Alvásparalízis, vagy tényleg egy démon áll a dolog mögött? fórum

Szellemek igenis léteznek? Alvásparalízis, vagy tényleg egy démon áll a dolog mögött? (beszélgetés)

1 2
46. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 44. - Amaunet)
ma 07:19
Sok bizonyíték van arra hogy szellemek léteznek.
45. Amaunet (válaszként erre: 43. - Apeeng)
tegnap 23:22
Hogy jön ide a sátánizmus?
44. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 23:16
A szellemek a fejekben léteznek.
43. apeeng
tegnap 23:02

A tévében azt mondta egy ügyvéd, hogy a sátánizmus művelői köztünk élnek..nem mondhat többet.

ez mi lehet?

42. Piroska52 (válaszként erre: 39. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:52

Elsőre nem nagyon értettem.

Moziban láttam, hangos volt, mögöttem egyfolytában rágcsigált valaki.

Aztán volt a tv-ben is, akkor értettem meg csak.

41. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:50

Igen. Velem is történt ilyen többször. Engem fojtogatott és nem tudtam mozdulni. Ritka esetben sikerült kinyitni a szememet a bénultság ellenére. Miután kinyitottam, legtöbbször megszűnt az egész, de nem mindig. Egyszer én is láttam valamit magam előtt a hasamon ülve, egy fehér arcot, ha nevezhető annak, mert eléggé megnyúlt volt. Fekete lyukakat láttam a szemei helyén.

Succubus, incubus-így nevezték a középkorban. Előtte az ókoriak démonoknak, a szlávoknál pedig Notsnitsa. A magyaroknál lidérc -innen alidércnyomás. Nem beszél soha, állítólag mindig ellenkező neműként jelenik meg egy embernél.

tegnap 21:46

[link]

Nagyon tanulságos nézzétek meg

39. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 35. - 80ASIQ)
tegnap 21:37
Nem láttam még.De megnézem kíváncsi vagyok.
38. Piroska52 (válaszként erre: 35. - 80ASIQ)
tegnap 20:16
Film is készült, láttam moziban is, meg a tv-ben is.
37. Piroska52 (válaszként erre: 35. - 80ASIQ)
tegnap 20:14
Láttam egy párszor.
36. Enissa (válaszként erre: 23. - Alnisa)
tegnap 20:02

"Az alváspapalízisben nem hiszek, de a szellemekben igen."

Teljesen logikus, ami orvosilag megmagyarázott azt nem hiszed, a szellemeket meg igen. Jááájjjj

Olvass ebbe bele.

[link]

35. 80ASIQ (válaszként erre: 32. - Piroska52)
tegnap 19:30
Paula Hawkins: A lány a vonaton. (Egy regény címe.)
tegnap 18:32
Tisztitsd meg a lakást, sokféle rituálé van. Többek között ezért sem járok temetőbe, ha mégis tisztitás után 😉
33. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:42
Volt.
32. Piroska52 (válaszként erre: 31. - Enissa)
tegnap 14:33
Van ami örökre rögzül, a vizes, vonatos, alagutas álmaimra kristálytisztán emlékszem.
31. Enissa (válaszként erre: 30. - Piroska52)
tegnap 14:12
Ezzel szerintem legtöbben így vagyunk. Volt nekem is olyan nyomasztó álmom, hogy, 2 hétig a hatása alatt voltam.
30. Piroska52 (válaszként erre: 29. - Enissa)
tegnap 13:57

Én tudok nagyon hülyéket álmodni.

Reggel nem mindíg emlékszem rá. De van ami örökre beragad.

29. Enissa (válaszként erre: 24. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:20

Ha nem az igazat tanulnák, hogy tudnának pl. operálni?

Honnét tudnák, meddig mehetnek el? Az tény, ha az agyállomány bizonyos része megsérül, van amikor átveszi más terület a sérült feladatát.

28. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 27. - Piroska52)
tegnap 13:03
Igen, és milyen élethűen érzékeljük még a lépteket mozgásokat is. Hihetetlen.Furcsa mert paralízis alatt csak rossz élménye van az embernek de vajon miért?
27. Piroska52 (válaszként erre: 21. - SsueB)
tegnap 13:02

Aki nem tapasztalta meg, kívánom, hogy ne is élje át. Szörnyű.

Az, hogy rosszat álmodsz, az semmi ahhoz képest, mikor halálfélelmed van. Nem tudsz mozdulni, csak a szemed, meg az agyad jàr.

26. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Alnisa)
tegnap 12:52
Igen ilyenekről hallottam már a környezetemben és tapasztaltam is. Nagyon érzékeny vagyok én is az ilyen dolgokra és spirituális beállítottságú is vagyok.A gyerekeknek még nyitva az úgymond 3. szemük. Így fogékonyabbak a szellemvilágra.
25. tien (válaszként erre: 13. - Libikóka)
tegnap 12:49

Köszi 🥰,nagyon cukker vagy.

Nálam már nem nagyon jelentkezik, kiegyensúlyozott vagyok.

De a többiek nevében is köszönöm 🙂

24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - Enissa)
tegnap 12:49
Szerény véleményem szerint a tankönyvek amiből tanul az ismerősöd és az összes orvos nem feltétlen az igazat mondja.
23. Alnisa
tegnap 12:48

Az alváspapalízisben nem hiszek, de a szellemekben igen. Bár én nem tapasztaltam közvetlen, csak közvetett. Még nem született meg a lányom, de a szobája már kész volt. Hogy ne menjenek be a cicák feltettünk egy szúnyoghálós ajtót. A macskabútor az ajtó mellett volt, pont be lehetett látni róla a szobába. Többször előfordult, hogy láttuk, hogy nagyon néz bent valamit a macsaka, majd eliszkol.

Illetve kb 1 éves volt a lányom, amikor egyszercsak minden éjjel sírva kelt és mondta, mutogatta, hogy menjünk ki a szobájából, nem akart ott lennie. Aztán többször mondta, hogy egy bácsi áll a sarokban..... Akkor egy füstölővel végigmentem a lakáson és megkértem a szellemet, hogy menjen el, mert ha nem is akar rossza, de a gyerek fél tőle. Ezután megszűntek ezek a dolgok.

Egyébként a lányom elég érzékeny ilyen téren. Volt 2 elhalt terhességem, előtte többször beszéltünk róla, hogy baba van a hasamban, stb. aztán egyszer ugyan így mondtam, ő pedig mondta, hogy nem nincs. Utána ki is derült, hogy elhalt a baba.

Illetve anyukáméknál voltunk és a gyerek egész nap azt mondogatta, hogy Alex, anyuék kutyája az angyaloknál van. Mondtuk neki, hogy nincs az angyaloknál, itt fekszik az étkezőben, stb. Éjszaka a kutya meghalt....

Meg néha az egyik cicánk a semmit követi a szemével otthon, semmi nincs a falon, de ő követi a szemével.

Nekem ilyen tapasztalataim vannak.

Még egy eszembe jutott, a tesómmal történt. Elvoltak a párjával egy termálfürdőbe hétvégére. Egy apartmanban volt a szállásuk és éjjel a tesóm kiment pisilni, de az ajtót félig nyitva hagyta. Aztán elkezdett becsukódni az ajtó, a tesóm meg nyomta kifelé, hogy ne csukodjon rá, valaki meg befelé. Tesóm meg szólt a párjának, hogy szórakozzon már. Amikor végzett és kiment, kiderült, hogy a párja alszik, nem ő volt.

22. Enissa (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:40

Van egy rokonom, aki neonatológusnak készült, de az első boncolásnál, amikor az aggyal találkozott elhatározta agykutató lesz.

Csak harmadéves, de rákédezek ő idáig mit tanult, mennyit használunk az agyunkból az orvostudomány mostani állása szerint.

21. ssueB (válaszként erre: 10. - Piroska52)
tegnap 12:33

Én éjszakánként nagyon sokszor arra ébredtem, hogy valaki/valami van ott. Nem csak egy furcsa érzés volt, szó szerint féltem. Volt, amikor nem váltott ki rettegést, nem éreztem, hogy rossz lenne, rosszat akarna, visszaaludtam. Viszont sokszor olyan pánik jött rám, hogy előfordult, a férjem ébresztettem fel, nem merek kiszállni az ágyból, húzza ki a függönyt, hadd jöjjön be fény, mert félek.

Érdekes módon, mióta ebben a házban élünk, már negyedik éve, ezek a tapasztalások eltűntek, éjszakánként nem ébredek fel hasonló miatt.

Borzasztó tehetetlennek érezni magad.

Amikor ez huzamosabb időn át megtörtént, anyukámtól szenteltvizet is kaptam, hogy szórjam a sarkokba, küszöbökre.

Nem kell, hogy higgyen benne valaki, de számomra szörnyű tapasztalás. Lehet humbugnak vélik sokan, hát legyen. Ne reszkessenek sosem, fejükre húzva a takarót.

20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Csicsi25)
tegnap 12:27
Nagyon gyerekcipőben járunk még a tudományok terén legalábbis mi egyszerű emberek és rengeteg olyan dolog van a világon amit nem tudunk megmagyarázni és nem értjük.
19. Csicsi25 (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:15

Nem tudom, miért gondolja mindenki, hogy az agyunknak csak pár százalékát használjuk. Azaz de... Itt a magyarázat:

[link]

18. Enissa (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 10:51

Ha belegondolsz,pl.

levágjàk a végtagok és azt érzi vakaki, fáj esetleg viszket.

Az agy, nagy tréfanester.

tegnap 10:32
Igen de zért nagyon durva hogy mire képes az emberi agy. Tényleg nem használjuk csak a pár %át és nem sokat tudunk róla. Azért ha ez hallucináció elég meredek hogy azt is érzi az ember ahogy felmászik az ágyra és ránehezedik.Olyan valóságos.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook