Szellemek léteznek? (beszélgetés)
Valamelyik este kapcsolgattam a tv-t. Szellemvadászokról volt szó benne. Két személy, valami elhagyatott házban, vagy kórházban szellemek után kutatott. Persze ebből a dokumentumfilmből sem maradhatott ki az a jelenet, mikor az egyik paranemnormális személy mondta a másiknak, hogy érzem valakinek a jelenlétét, illetve, olyan volt, mintha megérintették volna a kezem.
De mint általában, soha semmi olyant nem tudtak lefilmezni, ami igazolná azt, hogy bármi vagy bárki lett volna ott rajtuk kívül.
Dehogynem számít! A média minden alkalmat megragad arra, hogy az olvasót odaragassza a képernyő elé. A szenzáció! Ebben élen jár az említett portál/újság.
Sajnos, az emberek többsége el is hiszi ezeket a dolgokat. "megírta az újság", akkor az ő fejükben már úgy is van.
Sose hittem a szellemekben, de egy éjjel arra ébredtem, hogy három alakszerű valami áll a szoba közepén.
Kettő magasabb, meg egy alacsony.
Hát, nem voltam nyugodt.
Nézzétek meg a filmet !
Te is szerezhetsz saját tapasztalatot, ha elmész Bujka Antalhoz ! :)
Itt megáll a tudomány esze.
Mert az agyad azt akarta tapasztalni.
Nincs rá semmilyen tudományos bizonyíték.
Vagy igen ,vagy nem.
Állítólag az anyai nagymamám eljött "megnézni"mikor csecsemő voltam.
Egy fehér alak állt a kiságyam mellett.
Ezt többször is elhangzott a családi összejövetelek alkalmával.
Bár ennyiből messzemenő következtetéseket levonni nem lehet.
Sztem igen, de legtöbben csak kicsi gyerekkorban érzékelik. Lányom még talán 2 éves sem volt, amikor éjjelente felébredt és órákig nem tudott visszaalaudni és nem volt hajlandó a szobájában lenni. Mindig mondta, hogy egy bácsi áll a sarokban. A lányom megmondta, hogy anyukámék kutyája meghal, egész nap mondogatta, hogy Alex az angyaloknál van, éjjel maghalt a kutya... Az összes terhességemnél mondta, amikor már nem élt a baba...
Illetve amikor anyukám most bekerült a kórházba, kb rá egy hétre aggódva kérdezte, hogy meghalt a mama? Mondom nem, miért? Mert ő azt hitte. Utána még élt 1 hetet anyukám....
Azóta a cicánk többször követik a semmit a lakásban.
Nővérem fia kiskorában sokat mosolygott anyuéknál fel az emeletre a lépcső tetejére és amikor megkérdeztük miért, azt mondta, ott egy néni, aki bohóckodik neki. Illetve nálunk otthon jött ki a szobájából és szólt az anyjának, hogy küldje el a kislányt a szobájából, mert már nem akar vele többet játszani..... A gyerekek ilyeneket nem találnak ki!
"Több dolgok vannak földön és egen,
Horatio, mintsem bölcselmetek
Álmodni képes."
William Shakespeare
Ezt nem lehet tudni, 100%-ban!
De, aki hisz benne, azok világában, akár létezhet is.
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a szellemekben?
- Léteznek szellemek?
- A gyerekek látják a szellemeket?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Paranormal - Hisztek abban, hogy léteznek szellemek? Tapasztalat?