Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szellemek igenis léteznek? Alvásparalízis, vagy tényleg egy démon áll a dolog mögött? fórum

Szellemek igenis léteznek? Alvásparalízis, vagy tényleg egy démon áll a dolog mögött? (beszélgetés)

1 2 3
62. Piroska52 (válaszként erre: 59. - Görögtánc)
ma 17:36
Az órakattogás, idegtépő. Digitális órám van már régen.
61. tien (válaszként erre: 59. - Görögtánc)
ma 17:23

Mi hála az égnek egyformák vagyunk ebben a tekintetben.(is)

Valaminek zsünnyögni kell,síri csendben nem tudunk aludni.

60. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:58
Nekem volt, nem tudtam felkelni, tudtam, hogy álmodok, tudatosult bennem. Azt éreztem nem vagyok egyedül. Én ezt annak tudom be, hogy álmodban a másik lényt. Pedig történt velem már pár furcsa dolog de ez inkább az elménk játéka.
59. Görögtánc (válaszként erre: 51. - Tien)
ma 16:50

Régen én sem tudtam, de meg kellett tanulnom.

Férjem a legkisebb fényforrás mellett sem tud. Ha éjszaka a szobában felraktam tölteni a laptopot, akkor annak égett egy nagyon kicsi lámpája, az is zavarta. Ha nem húzzuk ütközésig a redőnyt, a legminimálisabb rácsok között beszűrődő holdfény is zavarja. Ha korábban megy aludni mint én és én a nappaliban vagyok, muszáj ott is villanyt oltanom, mert ez még az ajtón át is érzi a fényt🤣🤣 (nem átlátszó, üveges)

Ha valamiért egyedül alszok akkor még mindig kapcsolok valamit. Sokszor tv-t. Síri csöndben sem tudok egyedül aludni. A csönd a legrosszabb, vagy a csöndet megtörő órakattogás. Szülői házban gázzal/radiátorral fűtöttünk, ott a fűtés szabályozásának a hangjától is mindig beparáztam ha egyedül voltam. Most kályha megy, kicsi a ház, nappalit és hálót is fűti. Annak a neszét szeretem.

58. tien (válaszként erre: 57. - Piroska52)
ma 16:36

Az szép.😱

Bár az élőktől jobban kell félni.

57. Piroska52 (válaszként erre: 56. - Tien)
ma 16:01

Én is, ha kijöttem a szobából, és lekapcsoltam a villanyt, a szemem sarkából mindíg visszanéztem.

Ráadásul a temetővel szemben laktunk.

56. tien (válaszként erre: 55. - Piroska52)
ma 14:55
Gyerekkoromban is féltem a sötétben.Nem nőttem ki 🙂
55. Piroska52 (válaszként erre: 51. - Tien)
ma 14:24

Én is meghumok a tv-én, van mikor arra ébredek. A szemüveg rajtam, a tv kikapcsolt.

Én se tudok sötétben aludni, kell valami, a világítós óra pont elég.

54. Enissa (válaszként erre: 46. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:07

Az a kérdés, ezeket mennyire manipulálják a nagyérdemű miatt?

Annyi dok.filmet néztem már, de én olyat nem láttam, ahol bizonyítottan látni lehetett volna.

A technikával úgy játszanak, ahogy akarnak, azt láttatnak, amit az istenadta nép "megeszik".

Boszorkányok is léteztek anno, hányat vetettek máglyára, mert az érdekük azt diktálta. Aztán kiderült mennyi ármányság volt mögötte.

53. tien (válaszként erre: 52. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:41
🙂
52. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 51. - Tien)
ma 13:27
Én pl dokumentumfilmeken alszok el..:D Annyira megnyugtató a narrátor monotón hangja hogy percek múlva alszok is..:D
51. tien (válaszként erre: 50. - Piroska52)
ma 13:09

Mi a férjemmel a TV hangjára alszunk el.

Tudom ,hogy nem egészséges viszont megnyugtató.

Jellemzően a Gyilkos elmék c.sorozatra.

Elaltat a megszokott szinkron hang🙂

Vannak még világító órák ,LED fények stb..

Nem tudunk tök sötétben aludni.

50. Piroska52 (válaszként erre: 48. - 80ASIQ)
ma 12:20

Nekem kéken világít az óra, msg az utcai lámpa is bevilágít.

De így ébredni, rettenet.

49. Piroska52 (válaszként erre: 48. - 80ASIQ)
ma 12:18
Úgy nézd meg, hogy szánsz rá időt.
48. 80ASIQ (válaszként erre: 39. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:42

Könyvben olvastam, filmen még nem láttam, de felvételen megvan, csak rá kellene szánnom magam, hogy megnézzem.

--

A témához: Amit én tapasztaltam azt álomnak tulajdonítom, de igen valóságosnak tűnő álomnak. Fekszem az ágyon a félhomályban (a digitális óra világít, esetleg a holdfény be az ablakon) és nem tudok mozdulni... aztán kicsit mégis: odanyúlok az olvasólámpa kapcsolójához, de nem gyullad fel a fény. Mintha nem lenne áram. Bizonyos idő múlva ez a jelenség megszűnik. Akkor már simán tudok mozogni, a lámpa is felgyullad. És megkönnyebbülök abban a hitben, hogy álmodtam.

Láttam már néhány démonos filmet, ez a dolog valahogy arra emlékeztet.

Mivel zavar az a tudat illet5ve hit, hogy a halálunkkal minden megszűnik, szeretném, ha igaz lenne az amit a szellemvilágról mondanak. Én is lennék egy szellem. Vagy lélekvándorlás: újra kezdeném az életet egy csecsemőben. Vannak akik ebben hisznek...

47. Amaunet (válaszként erre: 46. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:41
Szerintem azok fejében léteznek, akik ebben HISZNEK.
46. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 44. - Amaunet)
ma 07:19
Sok bizonyíték van arra hogy szellemek léteznek.
45. Amaunet (válaszként erre: 43. - Apeeng)
tegnap 23:22
Hogy jön ide a sátánizmus?
44. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 23:16
A szellemek a fejekben léteznek.
43. apeeng
tegnap 23:02

A tévében azt mondta egy ügyvéd, hogy a sátánizmus művelői köztünk élnek..nem mondhat többet.

ez mi lehet?

42. Piroska52 (válaszként erre: 39. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:52

Elsőre nem nagyon értettem.

Moziban láttam, hangos volt, mögöttem egyfolytában rágcsigált valaki.

Aztán volt a tv-ben is, akkor értettem meg csak.

41. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:50

Igen. Velem is történt ilyen többször. Engem fojtogatott és nem tudtam mozdulni. Ritka esetben sikerült kinyitni a szememet a bénultság ellenére. Miután kinyitottam, legtöbbször megszűnt az egész, de nem mindig. Egyszer én is láttam valamit magam előtt a hasamon ülve, egy fehér arcot, ha nevezhető annak, mert eléggé megnyúlt volt. Fekete lyukakat láttam a szemei helyén.

Succubus, incubus-így nevezték a középkorban. Előtte az ókoriak démonoknak, a szlávoknál pedig Notsnitsa. A magyaroknál lidérc -innen alidércnyomás. Nem beszél soha, állítólag mindig ellenkező neműként jelenik meg egy embernél.

tegnap 21:46

[link]

Nagyon tanulságos nézzétek meg

39. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 35. - 80ASIQ)
tegnap 21:37
Nem láttam még.De megnézem kíváncsi vagyok.
38. Piroska52 (válaszként erre: 35. - 80ASIQ)
tegnap 20:16
Film is készült, láttam moziban is, meg a tv-ben is.
37. Piroska52 (válaszként erre: 35. - 80ASIQ)
tegnap 20:14
Láttam egy párszor.
36. Enissa (válaszként erre: 23. - Alnisa)
tegnap 20:02

"Az alváspapalízisben nem hiszek, de a szellemekben igen."

Teljesen logikus, ami orvosilag megmagyarázott azt nem hiszed, a szellemeket meg igen. Jááájjjj

Olvass ebbe bele.

[link]

35. 80ASIQ (válaszként erre: 32. - Piroska52)
tegnap 19:30
Paula Hawkins: A lány a vonaton. (Egy regény címe.)
tegnap 18:32
Tisztitsd meg a lakást, sokféle rituálé van. Többek között ezért sem járok temetőbe, ha mégis tisztitás után 😉
33. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:42
Volt.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook