Szed valaki Medrolt? (beszélgetés)
Biztosan segíteni fog, a gyógytorna jó a te esetedben.Nekem azt sem szabad, meg sok minden mást sem:( A Medrol jó hatású sokott lenni, ha nem jönnek elő a durva mellékhatások.Ez is ember függő, ki, mit tolerál.Az egyiknek semmi baja tőle,mások nem bírják.Reméljük te abba körbe leszel akik bírni fogják.
Bocsáss meg, de nem adom meg a számom, ne haragudj.Nem a személyed miatt, alapból nem adom meg szinte senkinek. kérlek ne haragudj ezért!
Nem tudom mit lehet ilyenkor mondani.Köszönöm a válaszodat. Az én gondom a Polymyositis, és az idén márciusban kezdődött,nagyon hírtelen, 57 éves vagyok. Azóta van javulás és nagyon bízom benne, hogy több is lessz. Nagyon reménykedem a gyógytorna hatásában is. Minden van bennem gondolatilag. Kavarog hol igy hol úgy. Aggaszt a medrol is de muszáj vagyok bízni mindennek a jó oldalában. Isten segítsen bennünket. Szívesen beszélgetnék veled telefonon ha esetleg te is úgy gondolod. Ha meg adnád privátban a számodat felhívnálak. Az írás hosszútávon nem az én műfajon :). Bocsi :)
Részletek: [link]
azért a 32 is elég sok.
ez most fix dózis, vagy építed lefelé? meddig szeded még?
a mellékhatások sajnos vannak, szörnyűek... de van olyan, hogy csak a sztero a jó és gyors megoldás.
Kutyám szedte, agytumoros volt.
Meg a barátom, neki autoimmun betegsége van.
További ajánlott fórumok:
- Maca Vibe kapszula. Szedi valaki? Tapasztalatok?
- Ha valaki szedett Medrolt, kérem írja meg, mikor múlt el az arc puffadása és mikor rendeződött a cukra?
- Medrolt szedő kismamák
- Nektek milyen mellékhatások jelentkeztek a Medroltól?
- Medrolt szedett már valaki, milyen mellékhatást tapasztalt?
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?