Ha valaki szedett Medrolt, kérem írja meg, mikor múlt el az arc puffadása és mikor rendeződött a cukra? (tudásbázis)
ha valaki olvassa ezt,létezik,hogy 12 mg medroltól
P4 hete szedem) farkaséhes legyek? vagy ez ahhoz kisi adag?
Nem kívánom hogy legyen olyan betegséged amikor kapkodni fogsz mit tegyél,de még lehet!!
Már régen olvastam az ellenkező véleményeket is,miért pont az az igaz? de ez legyen a te véleményed üdv.jutka.
Az,hogy veszélyes lenyúlás:
A GVH büntetett is érte:
"2005. november 17-től kezdve közreadott egyes tájékoztatásokkal a fogyasztók megtévesztésére alkalmas magatartást tanúsított, valamint tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott, amikor a termékkel kapcsolatban azt állította, illetve azt a benyomást keltette, hogy azok alkalmasak (i) betegségek, illetve az emberi szervezet működési zavarai vagy rendellenességei gyógyítására, valamint (ii) a termékek Magyarországon étrend-kiegészítőként jogszerűen forgalomba hozhatók, továbbá (iii) a termékek – egyes összetevőik folytán – egyedi jellemzővel bírnak."
Valaki rátok sózza,ami rászáradt,vagy hogy van most?
Kedves Jutka!
Sajnálom, hogy beteg vagy, jobbulást kívánok! Én sokízületi gyulladásra szedem a Medrolt, meg persze más gyógyszereket is. Nálam lökésterápiát szoktak vele csinálni, aztán fokozatosan leépítik. Most én is napi 4mg-ot szedek belőle. Az arcpuffadás rövid ideig tartott csak, a cukrommal pedig szerencsére nem volt gond sosem, bár mondták, hogy később előfordulhat a gyógyszerektől.
Üdv.
Erika
Nem fogsz folyamatosan hízni, én 86kg-nál megálltam, aztán egy másik betegség miatt lefogytam nagyon. Amúgy ha vízhajtózol rendesen, akkor nem hízol annyira, mert a Medrol első sorban a vizet köti meg a szervezetben. A cukrom nekem is billegős volt eleinte, de aztán meg beállt nagyon alacsonyra, szóval én állandóan tejeskávézok, mert a vérnyomásom is mindig leesik, de az más miatt. A Medrol elvileg nem gyengít le fizikálisan, szerintem inkább a cukrod miatt vagy gyenge és fáradt, meg hát a gyulladás is nagyon megviseli a szervezetet.
4mg Medrol az alap fenntartó adag minden autoimmunosnál. Nekem mondjuk 12mg kell minimum, különben rögtön jön valami durva gyulladás, bár ekkora adag mellett is állandó az ízületi gyulladás.
A cukroddal kapcsolatban az orvos mit mondott? Csak a diétát? Anyósom is autoimmun beteg, ő is szedi vagy 10 éve a Medrolt, neki a cukra miatt inzulinoznia is kell magát, meg figyelni az étkezésre.
Én már 12 éve (18 éves koromig szükség esetén, lassan 7 éve viszont állandóan) szedem a Medrolt autoimmun betegségre, és gyulladáscsökkentőnek.
Az első év alatt híztam 20kg-ot, pedig szedtem a vízhajtót mellé.
Az arcpuffadás, és a cukorprobléma csak akkor múlik el, ha abbahagyhatod a szedését, és teljesen kiürült a szervezetedből.
Nekem a cukrom ijesztően alacsony, amióta Medrolt szedek, vizesedek, meg hát ennyi év után károsította már a jobb vesémet, de nekem a fenntartó adagom is elég magasnak számít, amikor probléma van, akkor meg minimum 64mg-ra felviszik, de inkább 128mg-ra.
Mennyi ideje szeded? Mit mondtak, leállhatsz vele valamikor, vagy nem?
Vízhajtót, káliumot szedsz mellé?
A Medrol szintetikus szteroid hormon elsősorban nem gyulladásokra adják.
Én a kemoterápiához kaptam az allergiás roham megelőzésére.Nekem semmiféle mellékhatása nem volt azon kívül, hogy mint minden szteroidtól híztam. De hálás vagyok, hogy ennyivel megúsztam.
Ajánlanám, hogy ha van rá lehetőséged akupunktúrás orvost keress fel, hogy mielőbb segíthessen.
Szia
Ezt az ITP forumban kérdezd meg mert ott sokan szednek/tek Medrolt.
Így írd be ITP.
További ajánlott fórumok:
- Aki szedett már Sumetrolimot vagy Augmentint, volt valamilyen mellékhatása? Hasmenés stb?
- Aki szedett már Cifrant, használt neki hólyaghurutra? Mellékhatás?
- Aki szedett antidepresszánst, annak használt?
- Medrolt szedett már valaki, milyen mellékhatást tapasztalt?
- Arc puffadása lehet vesebetegség jele?
- Végre rendeződött a dolog 2év után a párommal....