Aki szedett már Cifrant, használt neki hólyaghurutra? Mellékhatás? (beszélgetés)
Én a CIFRAN-antibiotikumot vesegyulladásra kaptam, napi 2X1 tablettát kellett szednem 5 napon keresztül. A tabletta szedése során, a tabletta bevételét követő 1 órában már erősen megjelentek a tünetek, mint pl. erős fejfájás, magas pulzusszám, gyors szívverés, ingerlékenység, zavartság (úgy éreztem koncentráció és memóriazavar is!), erős izzadás különösen éjszaka.
A tabletta szedése alatt erős izomfájdalom (elsősorban vázizomban és nyaki, háti részen), izületi fájdalom, hányinger, étvágytalanság, szédülés tapasztalható. gyakori has és gyomorfájás, rossz emésztés, székrekedés és hasmenés.
Igaz, hogy hatott a baktériumra, de ilyen rossz mellékhatásokkal rendelkező antibiotikumot még nem tapasztaltam! Csak fájdalomcsillapító mellett tudtam egyáltalán létezni, az állandó nappali éjszakai fejfájás teljesen kikészített! Senkinek nem ajánlom! Most azon gondolkozom, hogy be merjem-e venni még az utolsót, mert akkor szörnyű éjszaka elé nézek! Fejfájás, izzadás, magas pulzus... Jaj ne!
sziasztok, látom mindenkinek más a véleménye.
én nagyon meg vagyok elégedve a CIFRÁN filmtablettával , ha görcsöl a vesém, állandóan pisilnem kel, a házi orvosom mindig ezt írja fel és mindig hat , 10 db -os, így mind be kell szedni, és a 7-8 tabinál már éezni az eredményt.
Nekem víz állagú hasmenést csinált, nagyon durván rosszul lettem, egy hete nem szedem, és még mindíg fosoá van :(((
BE NE SZEDJÉTEK!!!
Sziasztok!
Nekem húgyhólyaggyulladásom volt, 5 napon keresztül szedtem napi 2 szem Cifrant. A gyógyszer szedését követően több kellemetlenséget is tapasztaltam. Ezek közül az egyik legzavaróbb hogy több mint egy hónapot késik a menstruációm, pedig nem vagyok terhes, és azelőtt nem is volt ilyen jellegű panaszom. Sajnos csak utólag olvastam hogy ezt a gyógyszert olyan lányoknak is felírják, akiknek nagyon erős hüvelyfolyásuk van....nos nekem eddig normális volt a hüvelyflórám, de miután elszedtem a gyógyszert
állandó hüvelyégésem van.
Örülök hogy jobban vagy!
A colival mi a helyzet??
Szia Lilla:)
Ne ijedj meg,az,hogy most hólyaghurutod van,nem jelenti azt,hogy ezután állandóan ki fog újulni.
Ahhoz hajlam kell!
Van,aki könnyebben felfázik,van aki nehezebben,van akinek végigkíséri majd az egész életét,és van olyan,aki átesik rajta életében 1x,aztán szevasz.....
Szóval nyugi,ne parázz már előre ezen!!:)
pusza.
Szia!
Nekem többször visszatért már!
Én a MONURAL-ra teszem le a voksom.
Szia!
Én rengeteg Cifrant beszedtem már. Minden apró fertőzésre kaptam, pl. amikor még nem is éreztem semmit a vizleten, csak a labor mutatott ki valamit már szedni is kellett.
500 mg.-osat szedtem. Biztos használt valamit mert nagyon erős antibiotikum, de mellé nem árt a normaflore.
Szia!
Nme hiszem,hogy itt is találkozunk?Sajna bben is sorstársak vagyunk!!!Én Balcsin szedtem össze valamit,és utána folyamatosan,évekeig állandó hólyaghurutom volt,még 40 fokban is.Aztán sajnos eljutottam odáig/10 év alatt/,hogy hólyag homok lett a sok gyulladástól,és baci nem jött ki sehogysem,csak mindig fellángolt.Aztán kaptam gyógyszert,és 3 havi kúra után "kijött".Azóta jól vagyok,és nincs gondom.
További ajánlott fórumok:
- Aki szedett már Sumetrolimot vagy Augmentint, volt valamilyen mellékhatása? Hasmenés stb?
- Aki használt Klion kúpot volt bármilyen durva mellékhatása?
- Használt már valaki Urogin-t hólyaghurutra szoptatás alatt?
- Magas prolaktin miatt szedett gyógyszer miatti mellékhatások (Norprolac)
- Használt valaki Aldara krémet basaliomára? Mellékhatások?
- Szedett már a gyermeketek Aerius oldatot? Volt-e tőle kellemetlen mellékhatás?