Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Használt már valaki Urogin-t hólyaghurutra szoptatás alatt? fórum

Használt már valaki Urogin-t hólyaghurutra szoptatás alatt? (tudásbázis)

2012. nov. 4. 14:55
Köszönöm :) Én is azért mertem csak bevenni,mert nem egy erős gyulladáscsökkentőről van szó,ráadásul nem is gyógyszer..Valószínű többet árt az,aki elszív napi pár szál cigit és szoptat,mint hogy ezt beveszem...legalább is remélem :)
10. voltam...leszek (válaszként erre: 9. - C9f9b53798)
2012. nov. 4. 14:31
Meg a levegő, a víz....meg a média, közvélemény...hogy az édesanyák már nem mernek az ösztöneikre hagyatkozni, és sorolhatnám sajnos...de hangsúlyozom ez az én véleményem, amit a tapasztalat, meg az évek írattak velem. :D
9. c9f9b53798 (válaszként erre: 7. - Voltam...leszek)
2012. nov. 4. 14:20

Egyébként annyi sok káros anyag az ételekből bejut a szervezetünkbe, hogy ez a néhány alkalom ami ESETLEG az anyatejjel kapnak, szerintem elhanyagolható, és sokkal fontosabb, hogy egészséges legyen az anyuka, és minél tovább tudjon szoptatni.

Nekem van olyan ismerősöm, hogy nem szedett be gyógyszert, elkapott egy hányós-hasmenéses dolgot, pár nap alatt láza is lett, bekerült a kórházba, nah két nap után elapadt a teje, és ott volt a háromhónapos baba, lehetett tápszert adni neki, pedig előtte csak szopizott.

8. c9f9b53798 (válaszként erre: 5. - Csillagpor0622)
2012. nov. 4. 14:16
Nem, nyugi. De megpróbálhatsz homeopatias cantharist is pl. Nekem szokott az is segíteni.
7. voltam...leszek (válaszként erre: 6. - Csillagpor0622)
2012. nov. 4. 13:44
Be bizony...és biztos jönnek majd fújjoló hozzászólások, hogy felelőtlenek vagyunk....de én meggyógyultam, az akkor még picinek kutya baja nem lett, még most, két év múlva is lelkesen szopizik.
6. Csillagpor0622 (válaszként erre: 4. - Voltam...leszek)
2012. nov. 4. 13:27
Igen azt teszem:) Köszönöm akkor megnyugodtam,hogy nem lesz semmi gond. És te bevetted a 3X10 ml-t?
5. Csillagpor0622 (válaszként erre: 3. - C9f9b53798)
2012. nov. 4. 13:25

És nem volt gondolom semmi gond ugye?

Én most bevettem egy 10ml-s adagot,mára már nem szeretnék többet bevenni(igaz 3szor kéne),de este már sokat lóg rajtam :)

2012. nov. 4. 13:17

Én igen...a csekély alkohol-tartalma miatt nem ajánlják...de én úgy gondoltam, inkább ez, mint lázasodjak be, legyek még betegebb, kapjak antibiotikumot.

Igyál mellette sok folyadékot, teákat.

2012. nov. 4. 13:06
Én igen, de én vettem már be más, nem ajánlott gyógyszert is, onnantól, hogy a gyerek is kapott már párszor antibiotikumot. És már lassan kétéves lesz a Kislányom, még szopizik, szóval ennyi idő alatt szinte lehetetlen, hogy ne vegyen be az ember gyógyszert.
2012. nov. 4. 13:04
Én csak szerettem volna, de a betegtájékoztatóban le van írva, hogy nem ajánlott, így inkább nem tettem.
2012. nov. 4. 12:39
Használt már valaki Urogin-t hólyaghurutra szoptatás alatt?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook