Aki használt Klion kúpot volt bármilyen durva mellékhatása? (beszélgetés)
Sziasztok.
Tegnap kezdtem el ennek a kúpnak a használatát, de valami őrjítően viszketett (főleg a hüvely belső falán), s ez ma reggel folytatódott. Ez természetes vagy menjek vele vissza dokihoz, ahogy tudok?
Kaptam viszketést csillapító krémet, de az se nagyon használ.
Köszi a válaszokat!
sziasztok.
Most írta fel a doki nekem a Klion D 100 hüvelytablettát amiben 10db van.
Az lenne a kérdésem hogy menstruáció alatt is lehet használni? mert azt számolgattam hogy pont beleesne ha most el kezdem használni.
Amugy a Klionnak van kup valtozata (Klion D-100) es van oralisan szedheto valtozata is (Klion).
Azert eleg nehez a kupot es a bogyot osszeteveszteni! :)
Van egy kolléganőm(56),neki hasmenése lett tőle...
de orálisan szedte...!!!nem vicc!!megtörtént!:)
Egy korábbi gombás ferőzésre pontosan az általad említett pingpong effektus miatt a nőgyógyászom olyan gyógyszert ír fel, amiből kettőt nekem, kettőt pedig a páromnak kellett bevennie.
Nem kellett külön elmenni neki orvoshoz.
Szeirntem kérdezz rá a dokidra, lehet, hogy az a 4 darabos pont ilyesmi lesz.
Miért fnots ez, hogy bekerül-e? Valamennyi nyilván felszívódik belőle, különben hogyan hatna? Nem lesz tőle semmi bajod, nyugi.
Egyébként meg amíg használod, meg utána pár napig tilos szexelni.
Ez antibiotikum. Amikor feloldodik akkor kicsit tobb lesz a folyasod, es lehet hogy egy keves gyogyszer darab is lesz benne. De ne ijedj meg! :)
Amugy ha pl: x napig hasznalod, akkor meg a kup ugy azon felul 2 napig hat, hiszen nem urul ki azonnal a huvelybol.
En vereztem utana, asszem allergias lehettem ra. Ezen kivul semmi mas. Nem volt gyomorfajasom, meg semmi. (mondjuk en nem trichomonasra kaptam akkoriban)
A trichomonast akarmilyen WC-ben is ossze tudod szedni, nagyon alattomos kis kor.
még nem vettem meg,de muszály mert kenet minta sajnos trichomonas fertözést mutatott ki.(tudnám mitöl)
a papirján elég durva dolgok vannak erös gyomorfájás stb. igaz? stb?
További ajánlott fórumok:
- Aki szedett már Cifrant, használt neki hólyaghurutra? Mellékhatás?
- Tudnátok nekem segiteni használtruhával? Megszorultunk, szivesen elfogadnék bármilyen ruhát.
- A kínai vakcinának van bármilyen hosszabb távú mellékhatása?
- Használt valaki Aldara krémet basaliomára? Mellékhatások?
- Volt valakinek gerincérzéstelenítés után bármilyen mellékhatása, fejfájás szédülés, meddig tartott?
- Narancsbőr ellen, karcsúsodás céljából használt már valakinek bármilyen vákuumos kezelés?