A kínai vakcinának van bármilyen hosszabb távú mellékhatása? (tudásbázis)
Hogy derulne ki valaha, ha a boncasztalon nem talaltak meg a halal okat? Egy 60 folotti buvar a viharos tenger melyben odaveszett. Az eleve egy veszelyes uzem, veszelyes kornyezeben muvelte, es az eletkor elorehaladtaval a veszhelyzeteket evele kevesebb esellyel lehet tulelni.
Lehet, hogy a vakcinahoz volt koze, de lehet, hogy semmi. Egyszeren ostobasag 100 %-ra kijeleneteni, hogy biztosan attol volt.
Az eset kerult egy ember I eletbe, nem az oltas.
Az kell nekem. Amiben nincs semmi.
mRns kizárt. Se nekem, se a gyerekemnek nem engedem beadatni. Mondjuk ő is így gondolja, nincs ebből nézeteltérés.
2 kínai oltást követően kb. 6-8 héten belül 6 kg-t híznom. A hízásra más magyarázatot nem találok.
Később kaptam 2 Pfizert, attól semmi oltási reakciót és mellékhatást nem tapasztaltam.
A pasim az agyamra tud menni, hogy mindenbe rafogja, hogy az oltastol van.
Egy baratunk buvarkodas kozben meghalt, az tutira az oltastol volt. Teljes bizonyossagra nem tudtak megallapitani a halal okat miutan napokig a vizben lebegett a maradvanya, de o tudja.
Apam nemreg trombozist kapott 64 evesen ugy, hogy a hajlamot mind a ket agrol orokolte. az is csakis az oltastol lehetett.
Érdekes.
Bizonyítottan az oltástól lett?
A gyerekem csak azt akarta beadatni. Addig várt, míg szabadon választható volt. Hát neki vállízületi gyulladása lett, ami sajnos reumatológiai kezelések után is a mai napig megmaradt. Június óta. Kicsit enyhült, de megvan.
Egyik ismerősömnek, /szintén csak azt akart/ vérnyomásproblémája lett.
Én is legszívesebben azt adattam volna, de én nem tudtam válogatni akkor még.
Ismerős körben nincs panasz. Mondjuk a pozitív antitest eredmény sem sok.
Ha muszáj lesz beadatni a harmadikat, akkor csakis ezzel hagyom magam megbökni.
Sziasztok kedves Fórumozók!
Aki kínai vakcinát kapott annak van bármilyen hosszabb távon mellékhatása?
További ajánlott fórumok:
- Írjatok bármilyen mondatot ami H-val kezdődik!!
- Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen, a témával kapcsolatos kérdésre
- Keresztnevek szóláncban /akár becézett alakban is, bármilyen külföldi keresztnév is lehet/
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Aki használt Klion kúpot volt bármilyen durva mellékhatása?
- Volt valakinek gerincérzéstelenítés után bármilyen mellékhatása, fejfájás szédülés, meddig tartott?