Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Szalonnás-sörös csirkecombok recept

Szalonnás-sörös csirkecombok recept

Elkészítési idő 40 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Szalonnás-sörös csirkecombok hozzávalói:
1 kg csirkecomb,
füstölt szalonnaszeletek vagy bacon,
10 dkg vaj,
1 doboz sör
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors


A Szalonnás-sörös csirkecombok elkészítési módja:
A csirkecombokat sóztam és borsoztam, majd vékony szelet szalonnába tekertem. Hőálló tálba fektettem és sört öntöttem alá. A vajat kisebb kockákra vágva elosztottam a tálban egyenletesen. A combokat 180 fokon fedő alatt puhára sütöttem, majd levettem a fedőt és addig folytattam a sütést, amíg a szalonna meg nem pirult. Vajas burgonyapürével vagy zöldségekkel lehet köríteni, esetleg pikáns vagy joghurtos mártást is készíthetünk hozzá. Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Húsételek receptjei


A szalonnás-sörös csirkecombok elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook