Szalonnás-sörös csirkecombok recept
40 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Szalonnás-sörös csirkecombok hozzávalói:
1 kg csirkecomb,
füstölt szalonnaszeletek vagy bacon,
10 dkg vaj,
1 doboz sör
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors
A Szalonnás-sörös csirkecombok elkészítési módja:
A csirkecombokat sóztam és borsoztam, majd vékony szelet szalonnába tekertem. Hőálló tálba fektettem és sört öntöttem alá. A vajat kisebb kockákra vágva elosztottam a tálban egyenletesen. A combokat 180 fokon fedő alatt puhára sütöttem, majd levettem a fedőt és addig folytattam a sütést, amíg a szalonna meg nem pirult. Vajas burgonyapürével vagy zöldségekkel lehet köríteni, esetleg pikáns vagy joghurtos mártást is készíthetünk hozzá. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. máj. 9. 22:14
A szalonnás-sörös csirkecombok elkészítési módja és hozzávalói.