Rántott csirkemáj recept
35 perc
A Rántott csirkemáj hozzávalói:
50 dkg csirkemáj
2 tojás
só, liszt zsemlemorzsa
majoránna, őrölt bors, zsiradék
A Rántott csirkemáj elkészítési módja:
A csirkemájat átmossuk, letisztítjuk, leszárítjuk. 2 evőkanál lisztet használok, sózom, majd belemorzsolok 2 tk majoránnát, 1 csapot mk őrölt borsot, jól összekeverem. Felütöm a tojásokat, picit sózom, jól felkeverem. A májat átforgatom a sózott, majoránnás, borsos lisztben, majd tojásban átforgatom, és bebundázom a zsemlemorzsába. Felmelegítem a zsiradékot, és lassan átsütöm mindkét oldalon. Papír törlőre kiszedem. Jó étvágyat!
Hagymás burgonyával, és csalamádéval tálaltam.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: f047cd7294, 2020. máj. 7. 17:42
A rántott csirkemáj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.