Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Bugaci húsos palacsinta recept

Bugaci húsos palacsinta recept

A Bugaci húsos palacsinta hozzávalói:
sós palacsinták
A húsos töltelékhez:
1 nagy fej vöröshagyma, 1/2 kg darált hús, 1-2 ek. zsiradék, só, bors, majoranna, pici mustár
bundázáshoz, sütéshez: liszt, tojás, zsemlemorzsa, ola,


A Bugaci húsos palacsinta elkészítési módja:
A zsiradékon megfonnysztott vöröshagymára dobjuk a darált húst, fehéredésig kevergetve piritjuk, fuszerezzük és lefedve pár percig pároljuk, ha kell kis vizet öntünk rá.A sós palacsintákat ezzel a masszával betöltjük, és mint a töltött káposztánál a káposzta levelet, felcsavarjuk. Hagyományos módon bundázzuk és kisütjük. Tartármártást adok hozzá.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A bugaci húsos palacsinta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook