Melegszendvics kenőmájassal recept


15 dkg kenőmájas,
10 dkg margarin,
1 db kis fej apróra vágott vöröshagyma,
4 db főtt tojás,
10 dkg reszelt sajt
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, ketchup, mustár, majonéz
A Melegszendvics kenőmájassal elkészítési módja:
A tojások és a sajt kivételével egy villával alaposan összekevertem a hozzávalókat. A masszát kenyerekre kentem, rászeleteltem a tojásokat, megszórtam a reszelt sajttal. Szendvicssütőben szép pirosra megsütöttem. Amikor megsült, tettem rá ketchupöt, majonézt és pici mustárt. Majd jóízűen elfogyasztottam egy finom teával. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. máj. 7. 20:51
A melegszendvics kenőmájassal elkészítési módja és hozzávalói.