Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Szalonnán sült borsó recept

Szalonnán sült borsó recept

A Szalonnán sült borsó hozzávalói:
1 kg mirelit borsó
1 nagyobb fej vöröshagyma
20 dkg kolozsvári szalonna
20 dkg reszelnivaló sajt
1 dl tejföl
2 dkg vaj
1 csokor petrezselyem
1 teáskanálnyi só
késhegynyi őrölt bors


A Szalonnán sült borsó elkészítési módja:
A borsót megpároljuk a vajban, sóval, borssal, az apróra vágott petrezselyemmel és hagymával. Tűzálló edényt vékonyra szelt szalonnával kibéleljük, ráterítjük a borsót, rácsepegtetjük a tejfölt, lefedjük a reszeltsajttal és forró sütőben megsütjük.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A szalonnán sült borsó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook