Szalonnán sült borsó recept
A Szalonnán sült borsó hozzávalói:1 kg mirelit borsó
1 nagyobb fej vöröshagyma
20 dkg kolozsvári szalonna
20 dkg reszelnivaló sajt
1 dl tejföl
2 dkg vaj
1 csokor petrezselyem
1 teáskanálnyi só
késhegynyi őrölt bors
A Szalonnán sült borsó elkészítési módja:
A borsót megpároljuk a vajban, sóval, borssal, az apróra vágott petrezselyemmel és hagymával. Tűzálló edényt vékonyra szelt szalonnával kibéleljük, ráterítjük a borsót, rácsepegtetjük a tejfölt, lefedjük a reszeltsajttal és forró sütőben megsütjük.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Hmv., 2015. dec. 2. 20:52
A szalonnán sült borsó elkészítési módja és hozzávalói.