Szalagtűzős ajándék: Salvador Dali - Dalissime vagy Puma? :) (beszélgetés)
Okés! Ma megszagizom, és szerintem meg is veszem:)
Köszi mindenkinek a tippet:)
Huh, jó gyorsan írtatok!
Aranyosak vagytok, köszi a segítséget mindenkinek! :)
Azt hiszem, már döntöttem:) Salvador D. lesz :)
Szép estét mindenkinek!
A Salvador Dali: Dalissime az egyik nagy kedvencem, ha hugod szereti az édes illatokat akkor ez jó lesz, mert ez elég édes, és nagyon tartós, egész nap érezni az illatot, én is most fogok venni megint, mert akciós.
Az illata nem hasonlít, de tartósságban nekem a Gautier (az amelyik egy női testet ábrázoló üvegben van) és a sárga Joop-ra hasonlít, az is egész nap érezni.
Sziasztok!
Az egyik drogériában a héten akciós Salvador Dali: Dalissime illata, valamint a Puma női parfümök, és ugyanannyiba kerülnek :)
Mik a tapasztalatok ezekkel a parfümökkel kapcsolatban? Mennyire voltak tartósak, ...?
Melyiket ajánlanátok, melyiket vegyem ajándékba 18éves húgomnak ajándékba?:) (Temperamentumos, vagány csajszi, barna haj+szem.:))
Pumából a Flowing-ot ismerem, azt használta és szerette is a "kishugom".. De most valami újra, különlegesebbre gondoltam, ezért kacsingatok a Salvador D. felé is :) Szerintetek milyen?
A segítséget előre is nagyon köszi!
Amúgy szalagtűzős ajándék lesz!!!! :)
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Karácsonyi ajándékötletek és készülődés
- Készítsünk együtt karácsonyi ajándékokat házilag!
- Szalagavatóra a szalagtűzéshez hány centis magassarkú cipőt szoktak viselni? A 9, 5 centis az sok?
- Mit ajándékozzak szalagtűzőre?