Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám (beszélgetés)
Sziasztok! Van egy 243. szintű farmom több ezer farmarannyal, több ezer csillaggal, több ezer szupertáppal, 60ezer szuper trágyával, 140ezer turbótrágya, 500 milló csengőpengő és még rengeteg dolog.
Keresem azt a lelkes farmert aki tovább vinné a termelést.
Sziasztok!
Van 4 elég jó Farmerama kertem..elvihető..én pedig egy legalább 200-as szintű Big.Farmot keresek cserére
Írj ha van neked.
Sziasztok!
Aki kertbirodalommal játszik :)
Találtam egy jó összefoglaló oldalt, kis segítség a Kerteseknek! :)
sks1.lapunk.hu/
Sziasztok!
18-as piacú farmot keresek.
122 szint 40-es piac
95 szint 31-es piac
80 szint 20-as piac
79 szint 08 -as piac
80 szint 34-es piac
92 szint 10-es piac
96 szint 16-os piac
86 szint 10-es piac
keresek 37-es piacos farmokat 130 szint töl felfelé !!!!!
CSAK CSERE !!!!!
Kertbirodalom s4 szerverére karaktert vennék.
Elérhetőség: matto1@citromail.hu
Farmos
Van 20-as Kertbirodalmam. Érdekelne az érme dolog.
kruszi08@gmail.com
Szia.
Hányas szintű 19-es piacos farmok érdekelnek ?
Kicsik is, mert abban tudok segíteni.
Sziasztok.
Régi farmerama fiókokat vennék, ha van kérlek írj a zsozsozso@freemail.hu e-mail címre Farmerama tárggyal.
Köszönöm :)
Üdv Mindenkinek!
Eladó 91-es szintű felhasználó, ami nagyon különleges, hogy rendelkezik farmarany fával, ami mindennap ad egy farmaranyat. Farmomról képeket az alábbi linkeken lehet megtekinteni. Akit érdekel a chaserpublic@gmail.com címre írjon.
Köszönöm!
s5-ös 22-es szintű kertbirodalom eladó 17 euróért
9-es bonsai szintű 10-es gombaszint van 480 érméje és 7 millió gyöktallérja valamint elmondom hogy hogyan lehet ingyen érmét szerezni viszonylag könnyen
További ajánlott fórumok:
- Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján?
- Mit ajándékozol Karácsonyra?
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Családi ajándékozás
- Mit ajándékoznál a szerett férfinek?
- Szerintetek bunkóság leállítani a karácsonyi ajándékozást mondjuk távoli rokonnal?